Zilele Parteneriatului Public Privat

Joi, 26 Martie 2015, ora 13:56
1279 citiri
Zilele Parteneriatului Public Privat
foto: godmother.ro

Reprezentantii administratiei publice si cei ai mediului de afaceri isi dau intalnire in perioada 5-6 iunie, la Romexpo, in cadrul primului mare eveniment dedicat celor doua sectoare- Zilelor Parteneriatului Public-Privat.

Zilele Parteneriatului Public Privat isi propune sa reuneasca in premiera, in acelasi spatiu al dialogului, cei mai importanti actori ai scenei Administratiei Publice si furnizorii de bunuri si servicii inovative destinate institutiilor publice. O componenta importanta a acestui eveniment este schimbul de idei si experiente intre reprezentantii administratiilor publice locale si centrale si antreprenori, favorabil dezvoltarii mediului de afaceri din Romania.

Zilele Parteneriatului Public-Privat se adreseaza atat ministerelor, agentiilor, serviciilor deconcentrate si autoritatilor publice locale, cat si furnizorilor de produse si servicii, finantatorilor, ONG-urilor, studentilor si nu in ultimul rand mass-media.

La eveniment sunt invitati sa participe ministri, secretari de stat, presedinti de Consilii Judetene, functionari publici de conducere si executie, manageri si administratori publici, primari si viceprimari, secretari de unitati administrativ-teritoriale precum si lideri de opinie si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Evenimentul va cuprinde conferinte si dezbateri in care se vor prezenta solutii sau produse inovative dedicate institutiilor publice, exemple de bune practici ale industriei din tara si strainatate, prezentari ale furnizorilor si cursuri autorizate gratuite.

O componenta importanta a acestei prime editii a Zilelor Parteneriatului Public-Privat este conferinta "Orasul Inteligent" - aflata deja la cea de-a treia editie.

Evenimentul este organizat de grupul de cercetare "Dezvoltare si Planificare Urbana" din cadrul Facultatii de Administratie Publica SNSPA.

Scopul conferintei este de a aduce la masa dezbaterilor, teoreticieni si specialisti, in vederea dezvoltarii unei strategii de viitor sustenabile privind orasele tarii.

Participarea la conferinta "Orasul Inteligent" este deschisa cadrelor didactice, cercetatorilor si studentilor din toate ariile stiintelor administrative. Totodata pot participa si specialisti din administratia publica romaneasca.

Mai mult, ca urmare a acestei initiative va fi elaborat un volum al conferintei care va cuprinde cele mai importante idei, declaratii si bune practici identificate in cadrul acestor discutii.

Mai multe detalii despre Zilele Parteneriatului Public-Privat - program, evenimente, invitati, parteneriate - pe www.zppp.ro.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#zilele parteneriatului public privat, #eveniment afaceri public privat , #Stiri Companii