Wilo lanseaza o noua pompa - Wilo-Yonos PICO 1.0

Marti, 03 August 2021, ora 14:55
530 citiri
Wilo lanseaza o noua pompa - Wilo-Yonos PICO 1.0
Willo

Wilo Romania, producator de top in domeniul pompelor si sistemelor de pompare inalt tehnologizate, anunta, in premiera, lansarea unui nou produs de inalta eficienta energetica pentru instalatii de incalzire si climatizare in cladiri rezidentiale: pompa Wilo-Yonos PICO 1.0.

"Wilo-Yonos PICO 1.0 este alegerea sustenabila si economa pentru instalatii de incalzire cu apa calda, de toate tipurile, instalatii de aer conditionat si instalatii industriale de recirculare, fiind succesorul generatiei introduse de Wilo in 2019, dar cu un nou design si cu functii imbunatatite. Suntem convinsi ca va face diferenta pe piata si in casele si proiectele de constructie care isi propun sa fie mai verzi", e evidentiat Mariana Corlaci, Marketing Manager - Wilo Romania.

Un produs eficient energetic si usor de folosit

Noul Wilo-Yonos PICO este usor de instalat si intretinut, oferind siguranta si confort in utilizare si functionare datorita tehnologiei Green Button cu setari noi, inteligente. Are o interfata intuitiva si un grad ridicat de fiabilitate operationala prin optiunea de repornire, care se declanseaza automat. Un alt mare plus este functia de aerisire a pompei, dublata de eficienta energetica optimizata prin tehnologia motorului EC, setarilor cu o precizie de 0,1 m si afisajului smart care reda consumul de curent.

"Suntem o companie dedicata sustenabilitatii si incercam sa facem diferenta pentru Planeta prin produsele, serviciile si solutiile noastre intens digitalizate, care, in acelasi timp, odata achizitionate fac diferenta si la nivel de consum si implicit costuri. Practic, atunci cand achizitionezi un produs Wilo ai garantia ca ai facut o alegere inteligenta, iar Wilo-Yonos PICO 1.0 vine sa sprijine piata si clientii in aceasta perioada marcata de atatea schimbari socio-economice", a completat Mariana Corlaci.

Tehnologii moderne care tin pasul cu evolutiile pietei

In momentul de fata, piata semiconductoarelor este in plina expansiune, ceea ce are repercusiuni directe asupra industriei globale, ducand la o competitie acerba pentru componente electrice. Pentru a echilibra aceste evolutii, Wilo isi diversifica aprovizionarea, asigurand disponibilitate maxima pentru produsele Yonos PICO, motiv pentru care si lansarea Yonos PICO 1.0 are loc tocmai acum, ca raspuns imediat la cerintele si evolutia pietei mondiale de pompe si sisteme de pompare.

Wilo-Yonos PICO 1.0 are un afisaj LED care ofera informatii clare si un buton rotativ care sprijina utilizatorul in setarea corespunzatoare a produsului, in conformitate cu parametrii doriti, iar reglajul intuitiv pentru presiune diferentiala constanta sau variabila ajuta la manevrarea simpla a acestuia. Totodata, constructia mult mai compacta face ca inlocuirea pompei sa fie cu mult mai usoara si simpla de realizat.

"Aceasta pompa este realmente un plus pentru orice cumparator, de aceea suntem increzatori ca prin caracteristicile ei se va impune pe piata, oferind sustenabilitate, fiabilitate si, bineinteles, performanta de top", a conchis Mariana Corlaci.

Pentru mai multe detalii despre produse, puteti accesa intreaga gama Yonos PICO pe site-ul Wilo Romania: https://bit.ly/Seria-de-produse-Yonos-PICO.

Despre Wilo Romania

Wilo Romania face parte din grupul Wilo SE - producator premium in domeniul pompelor si sistemelor de pompare pentru instalatiile de incalzire, climatizare si racire, alimentarii cu apa si evacuarii apei uzate. Produsele Wilo sunt inalt tehnologizate, prezinta usurinta in utilizare si eficienta energetica, standarde confirmate si de apartenenta la organizatiile REHVA (www.rehva.eu) si AHCA (Agency for Health Care Administration).

Fondata in 1872, ca fabrica de produse din cupru si alama de catre Louis Oplander, compania are peste 7,500 de angajati, in reprezentante din mai mult de 60 de tari. In Romania, Wilo este prezenta din anul 1998. In 2020, dupa 18 luni de la demararea proiectului de constructie, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei in Romania, cu birouri moderne, construite pe o suprafata de 1,800 mp si spatii pentru servicii de depozitare, asamblare si reparatii, extinse pe 2,700 mp. Hub-ul din Soseaua Odai 24 din Otopeni este dotat cu linii de asamblare pentru grupuri de pompare apa rece, pentru stingere incendiu in conformitate cu normativul de siguranta la foc a constructiilor cu indicativul P118, hidrofoare si pompe submersibile. Toate sunt produse conform directivelor Europene aflate in vigoare. Noul sediu din Romania va functiona ca Hub Regional, de unde operatiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 tari din Europa de Est.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#willo, #pomp, #lansare pompa , #Stiri Companii