Western Union: Venituri de 1,4 miliarde de dolari in primul trimestru

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 12:13
1580 citiri
Western Union: Venituri de 1,4 miliarde de dolari in primul trimestru

Western Union a inregistrat venituri de 1,4 miliarde de dolari in primul trimestru din 2012, in crestere cu 9% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Western Union a raportat o crestere de 4% a veniturilor din tranzactii de la persoana fizica la persoana fizica (C2C), o crestere de 7% a tranzactiilor.

Veniturile din regiunea Americii de Nord s-au majorat cu 6%, in timp ce in Europa si in Comunitatea Statelor Independente acestea s-au mentinut la acelasi nivel cu cel din perioada similara a anului trecut.

Veniturile din plati de la persoana fizica la companii (C2B) au inregistrat o crestere de 1%.

Veniturile Business Solutions au fost de 87 de milioane de dolari, comparativ cu 28 de milioane de dolari in perioada similara din anul trecut. Business Solutions a reprezentat 6% din veniturile companiei.

Pierderile operationale s-au cifrat la 15 milioane de dolari, incluzand 14 milioane de dolari din amortizarea de active intangibile, respectiv 6 milioane de dolari costuri de integrare ale TGBP, comparativ cu pierderile operationale de 4 milioane de dolari inregistrate in perioada similara din anul trecut (care nu include TGBP).

Veniturile din tranzactiile pe canalele electronice au crescut cu 38%, iar cele din carduri prepaid s-au majorat cu 17%.

Pentru 2012, compania estimeaza o crestere a veniturilor la un curs valutar constant intre 6% si 8%, inclusiv un beneficiu de 4% din includerea veniturilor anuale ale TGBP. Marja a profitului operational GAAP este estimata la aproximativ 25%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#rezultate financiare Western Union, #venituri Western Union 2012, #Western Union profit 2012 , #Stiri Companii