Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Western Union: Venituri de 1,4 miliarde de dolari in primul trimestru

Western Union: Venituri de 1,4 miliarde de dolari in primul trimestru


Western Union a inregistrat venituri de 1,4 miliarde de dolari in primul trimestru din 2012, in crestere cu 9% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Western Union a raportat o crestere de 4% a veniturilor din tranzactii de la persoana fizica la persoana fizica (C2C), o crestere de 7% a tranzactiilor.

Veniturile din regiunea Americii de Nord s-au majorat cu 6%, in timp ce in Europa si in Comunitatea Statelor Independente acestea s-au mentinut la acelasi nivel cu cel din perioada similara a anului trecut.

Veniturile din plati de la persoana fizica la companii (C2B) au inregistrat o crestere de 1%.

Veniturile Business Solutions au fost de 87 de milioane de dolari, comparativ cu 28 de milioane de dolari in perioada similara din anul trecut. Business Solutions a reprezentat 6% din veniturile companiei.

Pierderile operationale s-au cifrat la 15 milioane de dolari, incluzand 14 milioane de dolari din amortizarea de active intangibile, respectiv 6 milioane de dolari costuri de integrare ale TGBP, comparativ cu pierderile operationale de 4 milioane de dolari inregistrate in perioada similara din anul trecut (care nu include TGBP).

Veniturile din tranzactiile pe canalele electronice au crescut cu 38%, iar cele din carduri prepaid s-au majorat cu 17%.

Pentru 2012, compania estimeaza o crestere a veniturilor la un curs valutar constant intre 6% si 8%, inclusiv un beneficiu de 4% din includerea veniturilor anuale ale TGBP. Marja a profitului operational GAAP este estimata la aproximativ 25%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1269 ori