Visma Software Romania isi deschide larg portile la Iasi

Vineri, 07 Mai 2021, ora 11:17
541 citiri
Visma Software Romania isi deschide larg portile la Iasi
Visma Software Romania

Visma are o cultura si o viziune dedicate schimbarii, increderii si imbunatatirii continue a solutiilor din domeniul IT. Visma Software, una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de produse software din Romania, este prezenta si in Iasi. Compania originara din Scandinavia este activeaza de 15 ani in tara, avand doua centre puternice de cercetare si dezvoltare in Sibiu si Timisoara.

Echipele sunt nerabdatoare sa-si cunoasca viitorii colegi, astfel, incepand cu jumatatea lunii Aprilie, primele posturi au fost deja publicate pe site-urile de recrutare. Colaborarea cu noii colegi va incepe cat de curand.

In anul 2020 Visma Software s-a bucurat de o crestere semnificativa a numarului de angajari. Se pare ca anul 2021 este la fel de prielnic pentru compania norvegiana, aceasta deschizand o noua locatie care va deveni in timp la fel de puternica precum cele de la Timisoara si Sibiu, iar obiectivul pentru anul acesta este ca echipa sa se mareasca cu cel putin 20 de colegi noi in Iasi.

"In ciuda pandemiei, am avut un an grozav in 2020, iar daca ar fi sa rezum, obiectivul nostru cheie pentru acest an si pentru cel viitor este legat de cresterea afacerii. Romania continua sa fie unul dintre pilonii de crestere cheie ai organizatiei noastre de centru de competenta. De ce Iasi? Vrem sa continuam sa investim in comunitatile locale, iar Iasiul este unul dintre hub-urile tehnologice cu cea mai rapida crestere din Europa conform statisticilor YoY. Unul dintre aspectele cheie pe care intentionam sa le aducem pe piata locala este o combinatie intre o cultura unica a companiei nordice, fiind parte a unei echipe internationale intr-un model de livrare hibrid nonconformist", declara Daniel Reisenauer, Managing Director Visma Software Romania.

Pandemia si cultura organizationala. Daca pentru multe companii pandemia a dezechilibrat mediul de lucru, pentru Visma cultura organizationala includea deja metoda work from home, fapt ce nu a influentat productivitatea echipei. Totodata, 2021 continua cu actiunile incepute inca de anul precedent, si anume: tranzitia catre un birou hibrid, flexibil, comunicarea si colaborarea eficienta la distanta. Si pentru ca stim ca nimic nu poate inlocuii interactiunea umana si spiritul de echipa am reusit, cu succes, sa organizam activitati outdoor de grup, cu un numar limitata de persoane.

Incepand cu luna Martie 2020, toti angajatii au fost incurajati sa foloseasca orice echipament al companiei pentru a lucra de acasa, iar in anul 2021 toti angajatii pot lucra de oriunde din tara. In plus, incepand cu luna Iunie, Visma acorda un suport financiar pentru work from home. De asemenea, deoarece compania sustine eforturile celor care lupta pentru finalul pandemiei, ziua aleasa pentru vaccin este libera. Totodata, birourile sunt deschise si acum pentru cei care prefera sa le foloseasca, desigur respectand masurile de siguranta.

In fiecare an Visma si-a aratat constant sustinerea comunitatilor locale, donand spitalelor, scolilor si implicandu-se in mai multe evenimente caritabile. Aceeasi sustinere o va avea si comunitatea din Iasi.

"Tripletex are un mare succes in construirea de echipe in Romania si Norvegia. Angajam cei mai buni profesionisti si vedem contributii extraordinare din partea colegilorr nostri din echipele din Romania. Acum extindem acest succes si asteptam cu nerabdare sa obtinem si mai multe talente extraordinare de la noul hub Visma din Iasi", a declarat Jan Strandbakke, Director Tripletex.

Compania ofera produse de software care simplifica si automatizeaza procesele intr-o gama larga de domenii de activitate, inclusiv contabilitate, management financiar, achizitii, resurse umane si salarizare, pentru sectorul privat, public si educatie. Astfel, printre posturile ce se asteapta a fi ocupate se numara:

  • C# Developers
  • Java Developers
  • Front-End Developers (Angular, React, vue.js
  • Mobile Developers (Android, iOS)
  • Infrastructure Engineers (AWS, Azure, Google)
  • Technical QA's

De ce Visma?

Pentru ca se ghideaza dupa un stil de lucru norvegian, incurajeaza stilul unic al fiecarui angajat, sustine comunicarea deschisa, relatiile de incredere, incurajeaza flexibilitatea din orice punct de vedere, totodata si echilibrul dintre viata personala si cea profesionala. Pe de alta parte, un alt aspect care ii diferentiaza pe cei de la Visma este si faptul ca Fab Lab2 va fi noul spatiu de lucru modern pentru Visma din Iasi, realizat in colaborare cu cea mai mare companie de office design din Romania. Lista beneficiilor celor din Iasi include pe langa munca intr-o echipa de profesionisti si: conferinte in fiecare an - in diferite tari cu scopul de a invata si dezvolta, colaborari cu diferiti colegi pentru a genera cele mai grozave idei, timp de dezvoltare - firma respecta timpul personal de studiu. Desigur trebuie sa amintim si calatoriile si experientele din team-building.

In prezent, echipa Visma numara 600 de angajati (290 in Timisoara si 310 in Sibiu). Din totalul de mai sus, 100 au fost angajati in anul 2020, an in care compania s-a concentrat la adaptarea la noua normalitate creata de contextul pandemic. Pe langa toate acestea, firma sustine dezvoltare continua a carierei, ofera corectitudine si incredere, pachet atractiv si divers de salarii si beneficii, apartamente de vacanta ale companiei in Spania si Franta. Totodata, compania este #1 in topul companiilor SaaS (Software as a service).

La nivel european, compania Visma activeaza de peste 20 de ani pe piata produselor software pentru automatizare si gestionare. Compania produce sisteme integrate ERP (Enterprise Resource Planning) - sisteme ce mediaza, in timp real, afaceri din intreaga lume, procese complementare POS, CRM, produse bancare si produse pentru automatizarea platilor online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#Visma Software Romania, #iasi, #produse software, #visma romania , #Stiri Companii