Vino si tu la targul cu de toate pentru toti

Vineri, 03 Iunie 2016, ora 15:19
1976 citiri
Vino si tu la targul cu de toate pentru toti
foto: UCECOM

Vara debuteaza la ROMEXPO cu evenimentul care reuneste companii producatoare si importatoare de produse de larg consum, TIBCO - Targul International de bunuri de larg consum.

Vizitatorii au ocazia, intre 2 si 5 iunie, de a achizitiona la preturi de producator: haine si accesorii vestimentare (incaltaminte, genti, bijuterii), condimente exotice si uleiuri presate la rece, produse de ingrijire personala, din: Franta, Maroc si Dubai, articole pentru casa, produse sportive, obiecte lucrate de mestesugari din toate colturile tarii si multe altele.

Din targ nu lipsesc ofertele speciale privind produsele electrice, electronice, accesoriile si decoratiunile de design interior. TIBCO 2016 aduce la standuri 70 de firme din sase tari: Cehia, Indonezia, Moldova, Pakistan, Polonia si Romania.

Ii, vase din ceramica traditionala, bijuterii si accesorii create de mestesugari

Creatorii de mestesuguri vor sa reaminteasca publicului larg cum arata adevarata calitate a produselor romanesti autentice de calitate, la pret de producator.

Printre obiectele create de mestesugarii afiliati Sectorului Cooperatiei Mestesugaresti, la TIBCO 2016 gasesti: confectii textile, tricotaje si incaltaminte, produse din metal, de uz casnic si industrial, mobila, mic mobilier si alte produse din lemn (seturi si piese de mobilier, jocuri si jucarii), arta populara si artizanat (ii, costume populare, covoare oltenesti, tapiserii, icoane pictate manual, plosti pictate si sculptate, aplice, figurine).

De asemenea, Sectorul Cooperatiei Mestesugaresti vine la TIBCO 2016 si cu oferte privind servicii de turism in statiuni balneare romanesti.

Gusturile romanesti si dulciurile copilariei

TIBCO ofera ocazia savurarii gustului copilariei ce se regaseste in: bomboanele Mentosan si drajeurile CIP, serbet, dulceturi si caramele.

Amatorii de variatiuni in mancaruri pot achizitiona de la targ: condimente, esente si arome alimentare care dau savoare preparatelor culinare din bucataria internationala.

Lectii de robotica, ateliere de sculptat in lut, selfie-uri de bal mascat si concursuri de sotron

TIBCO se desfasoara concomitent cu KIDEX, evenimentul prin care cei mici sunt sarbatoriti de Ziua Copilului. Astfel, in Pavilioanele C5 si C6 ale Romexpo, intre 2 si 5 iunie, intre orele 10:00 si 20:00 vor avea loc numeroase ateliere si activitati dedicate copiilor si adolescentilor, dar si intregii familii.

Copiii impreuna cu parintii, bunicii si prietenii vor putea participa la: concursuri de sotron, sesiuni de initiere in sporturi urbane precum: skateboarding, longboarding si balanceboarding, ateliere de sculptat in lut sau de caligrafie.

De asemenea, copiii si adolescentii intre 7 si 18 ani pot participa la lectii gratuite de robotica, desfasurate in fiecare zi la TIBCO si KIDEX, in cadrul carora pot afla despre categoriile de roboti, cum se construieste o asemenea masinarie, dobandind, totodata, notiuni de programare si electronica.

In cadrul celor doua evenimente organizate la Romexpo vor avea loc si tombole cu premii.

In perioada desfasurarii TIBCO, in Centrul Expozitional ROMEXPO au loc alte doua evenimente dedicate publicului larg, KIDEX - Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii (www.kidex.ro) si SENIOR EXPO - Targ dedicat seniorilor (www.senior-expo.ro).

Program de vizitare este in perioada 02-05 iunie 2016 (joi-duminica), in intervalul 10.00-20.00. Accesul este gratuit.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#targ bunuri larg consum, #targ bunuri Romexpo , #Stiri Companii