Unul dintre cei mai mari producatori de puzzle-uri a fost vandut. Cine este noul proprietar

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 14:42
1446 citiri
Unul dintre cei mai mari producatori de puzzle-uri a fost vandut. Cine este noul proprietar

CRA-Z-ART, unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din lumea, a achizitionat Lafayette Puzzle Factory, o companie ce a fost infiintata in 2008. Tinta producatorului american este sa intre in forta pe piata producatorilor de seturi de puzzle, un segment cu cresteri semnificative de la un an la altul.

Compania CRA-Z-ART a anuntat achizitionarea Lafayette Puzzle Factory, o companie ce produce puzzle-uri, cu sediul in Indiana, SUA. Suma tranzactiei n-a fost dezvaluita. In urma acestei tranzactii, CRA-Z-ART si-a facut intrarea pe una dintre pietele de jucarii cu cele mai mari cresteri. Interesul pentru jocurile de puzzle este intr-o crestere continua, lucru evidentiat si de cifre. Anul trecut, cresterea a fost de 10.8% fata de anul precedent.

"Suntem foarte incantati sa anuntam achizitionarea Lafayette Puzzle Factory. Ei fac produse cu adevarat de calitate si este o potrivire perfecta cu firma noastra. Ne-au adus inapoi mostenirea noastra, atunci cand am concurat in acest segment. Jocurile de puzzle sunt un domeniu intr-o crestere vibranta si speram ca noi vom reusi sa continuam asta", a declarat Lawrence Rosen, patronul CRA-Z-ART.

In aceeasi nota a vorbit si J.P. Clauson, presedinte la Lafayette Puzzle Factory: "Suntem incantati sa ne alaturam familiei CRA-Z-ART si sunt nerabdator sa ne extidendem si sa ne dezvoltam linia noastra de puzzle-uri, cu ajutorul designerilor si expertilor lor in marketing".

Lafayette este lider in Statele Unite in productia si comercializarea de seturi de puzzle. Compania are birouri atat in SUA, in Indiana, cat si in Hong Kong. Lafayette produce seturi de puzzle de la cele mai mici, construite din 6 piese, pana la cele formate din 2.000 de piese. Compania a fost infiintat in 2008, insa a reusit sa-si dubleze vanzarile in ultimii ani.

Cat despre CRA-Z-ART, compania are sediul in Randolph, este unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din lume si are o in spate istorie de peste 120 de ani. Cu achizitia Lafayette Puzzle Factory, CRA-Z-ART isi dezvolta si mai mult prezenta in piata jucariilor pentru copii, una cu o crestere impresionanta in ultimii ani, inclusiv in Romania. Anul trecut s-au vandut in tara noastra jucarii in valoare totala de peste 150 de milioane de euro, in crestere cu 20 de milioane de euro fata de anul precedent.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#CRA Z ART producator puzzel, #Lafayette Puzzle Factory , #Stiri Companii