Un nou nume pe piata din Romania in domeniul echipamentelor de manipulare a banilor si a sistemelor de pontaj!

Luni, 24 Februarie 2014, ora 13:17
1232 citiri
Un nou nume pe piata din Romania in domeniul echipamentelor de manipulare a banilor si a sistemelor de pontaj!

Vlamir isi extinde portofoliul de produse incepand cu anul 2014 cu un nou brand - SAFESCAN. Safescan este liderul international pe piata solutiilor de manipulare a banilor si de pontaj, ajutand companiile sa lucreze mai sigur, mai intelept si mult mai eficient.

Vlamir promoveaza pe piata din Romania produse recunoscute la nivel european, avand o calitate exceptionala si preturi competitive. In plus, venim in sprijinul clientilor nostri cu servicii post-vanzare dedicate realizate prin specialisti instruiti si cu o deosebita atentie la detalii.

Vlamir isi extinde portofoliul de produse incepand cu ianuarie 2014 cu un nou brand - SAFESCAN.

Safescan este liderul international pe piata solutiilor de manipulare a banilor si de pontaj, ajutand companiile sa lucreze mai sigur, mai intelept si mult mai eficient.

Compania dezvolta constant noi produse de manipulare a banilor. Detectoare de bancnote false avand un design inovator si unic cu detectare pana la 6 puncte, numaratoare de monede si bancnote precum si o gama completa de sertare de bani si accesorii. Echipamentele Safescan sunt 100% testate de diverse Banci Centrale, fiind astfel 100% sigure cand vine vorba de eficienta si recunosterea falsurilor.

Safescan dezvolta si sisteme inovative de pontaj cu cititoare de amprente si/sau identificare prin radio frecventa, echipamente dedicate in mod special pentru companii mici si mijlocii. Bazandu-se pe cererea pietii, aceste sisteme sunt usor de instalat, usor de utilizat, la un pret atractiv si includ programul de management Safescan.

"Safescan se extinde in diverse tari prin parteneri de distributie selectati. Acestia trebuie sa poata livra cele mai bune servicii utilizatorilor produselor noastre. Vlamir este un astfel de partener si asteptam cu nerabdare sa servim piata din Romania cu ajutorul lor." despre cooperarea cu Vlamir, Dick van Baarlen, Managing Director Safescan:

Dorim sa prezentam aceste produse pietii din Romania si pentru mai multe detalii va asteptam la showroom-ul nostru pentru a testa echipamentele si a va demonstra calitatea lor.

Despre Vlamir Impex SRL

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea si dorinta de a fi mereu in sprijinul clientului sunt elementele definitorii ale companiei VLAMIR.

Fiind prezenti pe piata romaneasca inca din 1992, ne-am adaptat constant cerintelor pietii si ne-am dezvoltat odata cu exigentele consumatorilor. De peste 21 de ani parteneriatele cu furnizorii nostri externi reprezinta cheia succesului nostru.

Fiabilitatea si calitatea produselor si serviciilor pe care le promovam sunt dovedite in timp, iar acest lucru ne-a ajutat sa venim mereu in intampinarea clientilor cu produse si solutii competitive, pe care isi pot baza cu incredere afacerile.

Sursa: Comunicatedepresa

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#sistem manipulare bani, #echipament manipulare bani, #sistem pontaj , #Stiri Companii