Un nou jucator pe piata de print din Romania - PANTUM!

Miercuri, 20 August 2014, ora 16:35
1140 citiri
Un nou jucator pe piata de print din Romania - PANTUM!

Vlamir continua sa isi extinda portofoliul de produse si lanseaza noul brand - PANTUM pe piata romaneasca. Pantum este un brand inovator si dinamic de imprimante laser creat sa ofere pietei globale solutii si servicii de imprimare fiabile, prietenoase cu mediul si la preturi accesibile.

Vlamir, cu o experienta de peste 22 de ani pe piata de print, promoveaza produse recunoscute la nivel european, avand o calitate exceptionala si preturi competitive.

In plus, venim in sprijinul clientilor prin consultanta de specialitate pentru a eficientiza procesul de decizie, dar si cu servicii post-vanzare dedicate realizate prin specialisti instruiti si cu o deosebita atentie la detalii.

"Vlamir a sustinut promovarea produselor de calitate inca de la inceputul activitatii, din 1992. Continuam politica de promovare a produselor competitive extinzand portofoliul cu imprimantele Pantum, caracteristicile principale fiind fiabilitatea si raportul calitate-pret excelent. Suntem convinsi ca in scurt timp, Pantum va fi apreciat de utilizatorii din Romania, asa cum deja este in alte tari din Europa." Mioara Popa - Sales Manager Vlamir

"Pantum se concentreaza pe furnizarea unor solutii de printing simple si economice. Piata din Romania este una promitatoare, unde cautam un partener strategic de foarte mult timp.Vlamir are o experienta bogata in piata de printing din Romania si o echipa profesionista cu solutii orientate catre clienti. Prin acest parteneriat suntem convinsi ca vom avea succes in Romania bazandu-ne pe produse exceptionale si o strategie agresiva." Wendell Feng, Europe Sales Manager Pantum International.

Pantum ofera solutii de printare pentru consumatori, birourile de acasa, dar si pentru IMM-uri sau agentii guvernamentale cu o gama de echipamente laser ce acopera toate nevoile (imprimante, multifunctionale).

Reteaua de distributie a acestui nou brand - Pantum - este in continua dezvoltare si suntem deschisi catre parteneriate noi cu companii din toata tara

Pentru mai multe detalii va asteptam la showroom-ul nostru pentru a testa echipamentele si a va demonstra calitatea lor.

Despre Seine Technology Co. Ltd.

Seine Technology Co., Ltd., producatorul echipamentelor Pantum , este un joint venture cu Legend Capital si a fost considerata a 4a in Top 100 al celor mai promitatoare companii chineze timp de doi ani consecutivi, 2011 si 2012. Viziunea Pantum de a deveni unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de printing la nivel global se va realiza cu ajutorul consecventei in privinta calitatii produselor, costuri reduse si flexibilitate.

Despre Vlamir Impex S.R.L.

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea si dorinta de a fi mereu in sprijinul clientului sunt elementele definitorii ale companiei VLAMIR.

Fiind prezenta pe piata romaneasca inca din 1992, VLAMIR s-a adaptat constant cerintelor pietei si s-a dezvoltat odata cu exigentele consumatorilor.

De peste 22 de aniparteneriatele cu furnizorii nostri externireprezinta cheia succesului nostru. Fiabilitatea si calitatea produselor si serviciilor pe care le promovam sunt dovedite in timp, iar acest lucru ne-a ajutat sa venim mereu in intampinarea clientilor cu produse si solutii competitive, pe care isi pot baza cu incredere afacerile.

O retea de distribuitori si parteneri in continua dezvoltare asigura proactiv suportul tehnic al clientilor la nivel national. Grupul de solutii MDS si partenerii VLAMIR din industria IT implementeaza aplicatii specializate pentru managementul centralizat al documentelor , parcului de echipamente si consumabilelor.

In afara de solutii de tiparire si echipamente de printare si copiere, VLAMIR ofera o gama larga de produse pentru birou: distrugatoare, laminatoare, ghilotine, aparate de indosariat, calculatoare de birou si consumabile reprezentand branduri de o calitate exceptionala: CITIZEN, DESQ, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, SAFESCAN, RAPESCO si multe altele.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#imprimante laser Pantum, #servicii Vlamir , #Stiri Companii