Uimitoarele stiluri ale invitatiilor de nunta prezentate de designerii Deluxe Cards

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 12:23
1936 citiri
Uimitoarele stiluri ale invitatiilor de nunta prezentate de designerii Deluxe Cards
foto: deluxe-cards.ro

In acest an, cele mai multe stiluri ale invitatiilor de nunta se invart in jurul lumii si se preconizeaza ca designerii si organizatorii de evenimente mizeaza pe culori indraznete si subtile, pe modele care creeaza o impresie imediata, care imbina traditia cu inovatia intr-un aspect unic si contemporan cu toate stilurile.

Deluxe Cards se afirma printre primele magazine care ofera clientilor sai cele mai noi colectii cu invitatii de nunta, accesorii pentru nunti si botezuri, marturii sau meniuri elegante pentru astfel de evenimente.

Firma Deluxe Cards si-a inceput activitate in urma cu 10 ani, fiind printre primele companii din Romania care a reusit sa ajunga la sufletele clientilor prin gama variata de invitatii.

Inceputa initial ca o afacere de dimensiuni mici, in acesti ani de activitate s-a dezvoltat si a reusit sa intampine fiecare an cu cele mai moderne colectii, oferind un catalog diversificat de invitatii de nunta, de botez, marturii sau alte accesorii necesare pentru astfel de evenimente.

Nu de putine ori s-a spus ca Deluxe Cards ofera viitorilor miri sau parinti un eveniment cu o valoare sentimentala de neimaginat, datorita experientei sale in indeplinirea cerintelor clientilor, dar si a respectului pe care il acorda fiecarui eveniment important din viata unui cuplu sau a unei familii.

Invitatiile sau cardurile de nunta dezvaluie mereu reteta dragostei si de altfel reprezinta un simbol al unei marturii pentru o viata intreaga, mai ales atunci cand prin intemediul textului si imaginii personalizate se afirma armonia si tandretea dintre cele doua inimi care pun bazele unei familii, reusind sa construiasca o poveste de dragoste fara final.

De aceea, invitatiile de nunta stabilesc tonul perfect pentru o nunta de vis, atunci cand se opteaza din marea varietate de stiluri, fonduri si modele, care sunt exprimarea atenta a celor mai frumoase sentimente de iubire si fericire.

Invitatii de nunta prezentate de designerii Deluxe Cards

Dezvoltarea afacerii invitatiilor de nunta a fost mereu un taram minunat pe care au pasit multi antreprenori, insa nici unul nu s-a remarcat prin diversitatea unica a invitatiilor cum a reusit sa o faca Deluxe Cards. Accesand site-ul magazinului virtual deluxe-cards.ro fiecare cuplu are posibilitatea de a opta pentru cel mai elegant model de invitatie, la cele mai avantajoase preturi.

Ca un element in plus fata de alti comercianti aflati pe aceasta nisa, magazinul ofera invitatii de nunta si invitatii de botez la o valoare sub 1 RON bucata, fiind pe placul miilor de clienti multumiti de aspectul financiar.

Colectia Emma pentru perioada 2016-2017, colectiile Alice, Clara, Kristal, Emma sau noua colectie Erdem sunt disponibile in orice moment spre deliciul vizitatorilor site-ului deluxe-cards.ro. Printuri indraznete, modele delicate, fonturi unice, imprimari gravate, stiluri combinate in linii formidabile se amesteca intr-un magazin fermecator si inspirant pentru viitorii miri si parinti. Tonurile jucause ale culorilor, stilul nestingherit de vesel sau imitabilul modern sunt cele care transforma traditia intr-o fata euforica a intregii nunti, prin asocierea unor texte memorabile, unice si personalizate cu bucuria sufleteasca.

Invitatiile de nunta de la deluxe-cards.ro sunt simplitatea iubirii, reflectata intr-o amprenta indrazneata in forma de evantai, imprimeu 3D, frunze de bambus, hartie de papirus sau trofeul casatoriei. Astfel, pentru anul in curs, dar si pentru perioada urmatoare, Deluxe Cards tinde sa mearga in cele doua directii binecunoscute, si anume, satisfacerea clientilor prin diversificarea anuala a gamei de produse oferite la preturi rentabile si dezvoltarea gradata a afacerii atat pe plan intern, cat si extern, reusind sa multumeasca pe fiecare client in parte.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#afaceri succes invitatii nunta, #invitatii nunta deluxe cards , #Stiri Companii