Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tranzactie record in retail: Auchan a finalizat procesul de fuziune cu Real

Tranzactie record in retail: Auchan a finalizat procesul de fuziune cu Real

Auchan a finalizat ultima etapa, de natura juridica, din cadrul procesului de achizitie si transformare a celor 20 de hipermarketuri Real in Romania, respectiv fuziunea prin absorbtie a celor doua societati.

Astfel, la 1 septembrie 2015, Auchan a preluat intregul patrimoniu al Real Hypermarket Romania SRL, cu toate drepturile si obligatiile sale, fuziunea avand ca efect transferul catre Auchan a tuturor activelor si pasivelor Real, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Francezii au finalizat anul trecut remodelarea celor 20 de hipermarketuri Real, dupa o investitie de 40 milioane de euro.

Tranzactia record a lui 2014 in Romania: Cat a platit Auchan pentru achizitia Real

Ulterior, retailerul si-au trecut in proprietate terenurile si galeriile a 12 hipermarketuri foste Real, in urma unei tranzactii in valoare de 261 milioane de euro.

"Fuziunea celor doua companii este doar un ultim simbol al convergentei depline, la un an dupa ce toate magazinele au fost redeschise sub ...citeste mai departe despre "Tranzactie record in retail: Auchan a finalizat procesul de fuziune cu Real" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1403 ori