Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tranzactia record a lui 2014 in Romania: Cat a platit Auchan pentru achizitia Real

Tranzactia record a lui 2014 in Romania: Cat a platit Auchan pentru achizitia Real

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia celor 20 de hipermarketuri Real din Romania, inclusiv a spatiilor in care functioneaza o parte din magazine si galeriile comerciale atasate, reiese dintr-un raport al companiei franceze.

Astfel, in raportul anual al Auchan, la capitolul fond comercial se mentioneaza ca un impact pozitiv de 552 milioane euro este datorat in principal achizitiilor magazinelor Real din Rusia, pentru 506 milioane euro, si a celor din Romania, pentru 41 milioane euro.

Totodata, printre angajamentele de plata ale Auchan se mentioneaza o suma de 216 milioane euro pentru Romania, din care 183 milioane euro pentru spatiile hipermarketurilor si 33 milioane euro pentru galeriile atasate.

La inceputul acestui an, Consiliul Concurentei a aprobat preluarea de catre Auchan a spatiilor in care functioneaza 12 hipermarketuri si galerii comerciale, operate de retailer, tranzactia fiind una dintre cele mai mari de pe piata de retail din ...citeste mai departe despre "Tranzactia record a lui 2014 in Romania: Cat a platit Auchan pentru achizitia Real" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1266 ori
Citeste mai multe despreAuchan pret Real Auchan achizitie Real