Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

TotalSoft, principalul furnizor de IT pentru Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri

TotalSoft, principalul furnizor de IT pentru Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri

Compania TotalSoft a castigat licitatia organizata de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru implementarea unui sistem informatic integrat destinat managementului activitatii fondului, informeaza un comunicat al companiei.

Contractul prevede implementarea unor solutii software realizate de TotalSoft, dintre care cele mai importante sunt ERP-ul Charisma Enterprise, solutia de management a resurselor umane Charisma HR si o solutie complexa de analiza detaliata a informatiilor gestionate de companie si de management si arhivare de documente.

Conform contractului, TotalSoft va livra si instala un sistem hardware complex, cu o securitate ridicata pe care urmeaza sa ruleze aplicatiile achizitionate si care va permite accesul simultan in sistem a 200 de useri.

Scopul implementarii acestor sisteme a fost acela de a spori acuratetea datelor utilizate in procesele de business ale FNGCIMM, sporirea calitatii si micsorarea timpului de obtinere a rapoartelor statistice si de manangement si crestearea calitatii serviciilor livrate de FNGCIMM.

'Numarul IMM-urilor care beneficiaza de produsele financiare oferite de Fond a crescut constant in fiecare an si pentru a face fata solicitarilor si a creste eficienta activitatii noastre, avem nevoie de un sistem informatic complex si interactiv care sa ne permita gestionarea turturor informatiilor in mod electronic si reducerea timpului de raspuns la solicitarile venite din piata. Oferta TotalSoft a fost cea mai buna din punct de vedere tehnico-economic fiind insotita de o serie de referinte importante in domeniul financiar-bancar', a declarat Aurel Saramet, presedinte FNGCIMM SA.

Potrivit comunicatului, TotalSoft detine o bogata experienta in privinta implementarilor de solutii software in domeniul financiar-bancar, in special in zona companiilor de leasing, credit si rate.

TotalSoft a fost infiintata in 1994 si este unul din principalii promotori pe piata externa ai solutiilor de business 'made in Romania'. Dezvoltator al primului ERP de conceptie romaneasca TotalSoft a implementat aceasta solutie in 5 tari europene (Polonia, Grecia, Serbia, Bulgaria, Albania si Romania), numarul clientilor depasind 150 de companii.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1088 ori