Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Top 10 paradisuri fiscale in 2017

Top 10 paradisuri fiscale in 2017
Paradisurile fiscale sunt tarile in care bogatii lumii aleg sa faca investitii consistente, fara sa plateasca impozite ridicate.

Adesea, paradisurile fiscale sunt vazute doar ca o alta modalitate de a ascunde sume importante de bani de ochii autoritatilor, insa de fapt, paradisurile fiscale pur si simplu se bucura de sisteme fiscale mult mai relaxate, pentru a atratge cat mai multi investitori straini.

Mare parte din averile lumii, mai exact intre 21 si 32 de trilioane de dolari este investita la momentul actual in paradisuri fiscale.

Aceasta suma estimativa nici macar nu include alte bunuri materiale valoroase, ca de exemplu opere de arta, proprietati imobiliare, bijuterii, depozite in aur, masini si iahturi de lux.

Este perfect legat sa faci investitii prin intermediul unei companii care este inregistrata intr-un paradis fiscal, sau sa te folosesti de un holding pentru a-ti proteja bunurile, cat timp iti platesti impozitele stipulate prin lege.

De exemplu, pentru... citeste mai departe despre "Top 10 paradisuri fiscale in 2017" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1365 ori