Toneli a infiintat o celula de criza si anunta masuri speciale in perioada pandemiei

Luni, 27 Aprilie 2020, ora 12:56
1223 citiri
Toneli a infiintat o celula de criza si anunta masuri speciale in perioada pandemiei

Toneli, unul dintre cei mai mari producatori de oua din Romania, anunta ca a sistat exporturile si a luat masuri speciale pentru securitatea angajatilor si siguranta alimentelor pe intregul lant de productie.

"Realizam ca avem privilegiu sa sustinem piata romaneasca cu unul dintre produsele vitale consumului, avand in vedere ca suntem producatori de oua, aliment ce imbina calitatile nutritive cu un grad de securitate alimentara apreciat in mod cu totul deosebit intr-o perioada plina de incertitudini de ordin sanitar", anunta compania.

Toneli a decis sistarea exporturilor si redirectionarea volumelor catre piata locala.

Au fost luate masuri pentru securizarea stocurilor de materii prime si ambalaje pentru o perioada de minim 3 luni.

Toneli isi pastreaza personalul angajat in activitate si nu a apelat pana la acest moment la reduceri de personal, de program de lucru sau de salarii.

Prioritatea numarul 1 - Securitatea personala a angajatilor, a familiilor acestora si a comunitatii:

Toneli a decis infiintarea unei Celule de Criza a carei rol este de a coordona eficient pe toata perioada starii de urgenta, toate procesele implicite si a se asigura ca toti angajatii cunosc si respecta masurile dispuse de autoritatile statului, precum si deciziile interne ale companiei.

Celula de Criza are un purtator de cuvant ce poate fi contactat pe adresa de e-mail celulacriza@toneli.ro, desemnat pentru a raspunde documentat tuturor intrebarilor venite atat din interiorul companiei, cat si din partea colaboratorilor, consumatorilor, mass-media.

Prioritatea numarul 2 - Siguranta alimentului si securitatea activitatilor desfasurate de companie, pe intregul lant de productie si distributie, pana la asigurarea disponibilitatii produselor Toneli la raft.

Tot lantul de productie si distributie este dotat corespunzator pentru a securiza calitatea produselor livrate in comert.

Compania lucreaza la capacitate maxima pentru a raspunde pozitiv solicitarilor comerciantilor si isi propune livrarea integrala a tuturor comenzilor.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Toneli oua, #export oua, #Grupul Toneli , #Stiri Companii