Tendinte actuale in managementul de vanzari

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 14:27
1635 citiri
Tendinte actuale in managementul de vanzari
foto: business-mark.ro

"ACCELERATE. Sales Conference" este cea de a III-a editie a evenimentului dedicat specialistilor in vanzari si business development.

Intr-un context economic in continua miscare, cu o dezvoltare tehnologica rapida, provocarile nu intarzie sa apara pentru companii nici in zona de vanzari.

Despre adaptarea la piata, emergenta performance marketing-ului, importanta dezvoltarii viziunii de business development si aptitudinile necesare unui om de vanzari pentru a obtine rezultate in contextul economic actual vom discuta in cadrul evenimentului "ACCELERATE. Sales Conference", pe 18- 19 noiembrie, in Bucuresti, la Hotel Radisson Blu.

In prima zi a evenimentului se va dezbate tema "Tendinte actuale in managementul de vanzari" in cadrul unui seminar sustinut de specialistii in domeniu.

Cea de-a doua zi a evenimentului se va desfasura sub forma unei conferinte in cadrul careia se vor discuta problematici precum:

* Care sunt principalele dificultati pe care le intampina specialistii in vanzari in prezent?

* Cum s-a schimbat activitatea specialistului in vanzari in ultimii ani? La ce schimbari ne putem astepta in urmatorii ani?

* De la Sales funnel la customer journey. Cum ne adaptam?

* Cum s-a schimbat clientul in ultimii ani si cum le putem satisface asteptarile?

* Aliniere Sales-Marketing. Cum trebuie sa colaboreze cele doua departamente pentru a asigura un ciclu coerent si complet unui client

* Era digitala si influenta asupra procesului de vanzari. Cum s-a modificat relatia dintre vanzator si cumparator?

* Emergenta e-commerce si influenta asupra activitatii departamentului de vanzari

* Customer engagement. Cum creezi relatii de lunga durata cu clientii tai?

* Perspectiva specialistului in vanzari ca expert /consultant pentru clientii sai

In cea de-a doua zi a evenimentului va avea loc si un Keynote Speech sustinut de Roberta de Sanctis, profesor de marketing la SDA Bocconi School of Management, profesor asociat de marketing la Universitatea Bocconi, Responsabila cu Relatia Corporatista in cadrul Masteratului de Marketing si Comunicare, la Universitatea Bocconi. Roberta ne va impartasi informatii fundamentale legate de Leadership-ul in vanzari dar si in ce fel pot actiona organizatiile de vanzari de succes ca o interfata intre o firma si clientii acesteia.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#tendinte actuale management vanzari, #eveniment vanzari business development , #Stiri Companii