Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Supraveghere video in supermarket: unde sunt camerele?

Supraveghere video in supermarket: unde sunt camerele?
Supermarkerturile, magazinele, spatiile comerciale in general pierd miliarde de lei anual din cauza furturilor de produse. Investitia intr-un sistem de supraveghere corespunzator ofera multe beneficii pe termen lung: reducerea furturilor, cresterea profiturilor, avantaje in clauzele cu asiguratorii, un mediu mai sigur pentru clienti si angajati.

Dar ce este un sistem de supraveghere corespunzator? Datorita numarului mare de optiuni performante disponibile acum in industria supravegherii video este foarte important sa explicam exact ce inseamna un sistem de supraveghere potrivit nevoilor de securitate ale magazinului dumneavoastra.

Vom incepe prin analiza celor mai intalnite modalitati de furt din magazine.

Cele mai intalnite modalitati de furt din magazin

1. Consumul de produse direct de pe raft

Cea mai intalnita modalitate de furt este cea a consumului de alimente in magazin, direct de pe raftul cu produse. Aceste situatii sunt dificil de contrat din cauza ca orice ...citeste mai departe despre "Supraveghere video in supermarket: unde sunt camerele?" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 969 ori