STS organizeaza licitatii pentru sistemul 112

Miercuri, 18 Februarie 2015, ora 11:44
1295 citiri
STS organizeaza licitatii pentru sistemul 112
Foto: gazetabt.ro

Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a lansat doua licitatii, in valoare cumulata de 66,5 milioane de lei, pentru extinderea sistemului national pentru apeluri de urgenta 112 si cresterea nivelului de cooperare intre institutiile publice centrale si locale prin servicii de comunicatii.

Cu o valoare estimata la 57,7 milioane de lei (TVA inclusa), prima licitatie are ca obiect furnizarea de echipamente IT&C, inclusiv instalarea, configurarea si punerea in functiune a acestora, precum si dezvoltarea si instalarea de aplicatii software in vederea punerii in practica a proiectului "Extinderea infrastructurii informatice a Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta (SNUAU) pana la nivelul resurselor mobile ale agentiilor de interventie Ambulanta si SMURD si al Unitatilor de Primiri Urgente".

Ofertele vor fi deschise in data de 2 aprilie, conform anuntului de participare.

STS a stabilit durata contractului la 6 luni, iar finantarea va fi asigurata de la bugetul de stat si din fonduri externe nerambursabile.

A doua licitatie vizeaza achizitionarea de echipamente IT&C necesare cresterii nivelului de cooperare intre institutiile publice centrale si locale prin servicii de comunicatii audio-video cu facilitati extinse, contractul fiind estimat la 8,8 milioane de lei, cu TVA.

"Contractul are ca obiect furnizarea de echipamente IT&C (echipamente de videoconferinta si de comunicatii), inclusiv configurarea si punerea in functiune a acestora, precum si prestarea de servicii de pregatire profesionala a personalului autoritatii contractante care va asigura operarea si mentenanta echipamentelor achizitionate in cadrul proiectului, denumit <>", se arata in anuntul de participare publicat pe www.e-licitatie.ro.

Ofertele vor fi deschise la 2 aprilie.

Cu o durata de 5 luni de la data atribuirii, finantarea contractului va fi asigurata de la bugetul de stat si din fonduri externe nerambursabile.

STS organizeaza si coordoneaza activitatile in domeniul telecomunicatiilor speciale pentru autoritatile publice din Romania si alti utilizatori prevazuti de lege.

Institutia are structura militara si face parte din sistemul national de aparare.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#licitatii STS, #Serviciul de Telecomunicatii Speciale , #Stiri Companii