Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Strategii pentru cresterea vanzarilor printr-o imagine de succes

Strategii pentru cresterea vanzarilor printr-o imagine de succes


Smart PR Group si "Oferte Unice" organizeaza seminarul gratuit "Cum sa cresti numarul de clienti printr-o imagine de succes", in cadrul caruia vor fi prezentate tehnici concrete si strategii clare de promovare a afacerilor si de crestere a numarului de clienti.

Evenimentul va avea loc pe 8 mai 2014, la ora 18.00, in incinta Dunarea Mall.

Petre Lupu, specialist in marketingul diferential, manager si fondator OFERTE UNICE, va oferi sfaturi practice cu privire la modul prin care companiile se pot diferentia fata de concurenta.

In cea de-a doua parte a seminarului, Radu Turcescu, specialist si coach in relatii publice si imagine, antreprenor si fondator SMART PR GROUP va oferi 15 strategii punctuale pentru cresterea vanzarilor printr-o imagine de succes.

Evenimentul din Galati este primul dintr-o serie de 5 seminarii gratuite, urmatoarele patru avand loc in Braila (15 mai), Buzau (22 mai), Focsani (29 mai) si Bacau (5 iunie). Scopul principal al acestor seminarii este de a sustine mediul de afaceri romanesc, prin oferirea gratuita de strategii concrete de promovare.

Radu Turcescu, coach in relatii publice si imagine, studiaza marketing-ul de 8 ani si este specializat in cresterea numarului de clienti printr-o imagine de succes. Activitatea sa este marcata de implementarea unor campanii de succes, de obtinerea a peste 50 de aparitii gratuite in mass media locala si nationala pentru clientii sai si de participarea in peste 20 de emisiuni tv de promovare a campaniilor implementate.

Petre Lupu este specialist in marketingul diferential, antreprenor si fondator OFERTE UNICE. Compania sa este un proiect de marketing, care propune partenerilor sai un mod inedit de promovare. In proiect sunt incluse o paleta larga de strategii de marketing, toate fiind adaptate nevoii partenerilor de a-si promova afacerile la un nivel profesionist.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2232 ori