Startup-ul BH Network va ține o vânzare publică cu tichete mici

Miercuri, 20 Aprilie 2022, ora 09:00
747 citiri
Startup-ul BH Network va ține o vânzare publică cu tichete mici
FOTO: bhero.com

Startup-ul BH Network, care a adunat peste 4 milioane de dolari americani în runda de vânzare privată, ține o vânzare publică cu tichete mici.

Vânzarea publică, sau public sale cum se mai numește în piața crypto este o rundă cu tichete mici de 100-500 de dolari, unde investitorii mici și mijlocii pot cumpăra un tichet care parează un număr specific de monede virtuale ale acelui start-up. Toți cei care vor să participe nu trebuie decât să urmareasca canalele de social media sau/si grupurile de de Telegram a celor de la BHero.com, aflandu-se ulterior cand procedura de imbarcare pentru KYC/AML va incepe.

Toate proiectele înscrise vor fi verificate de o echipă de profesioniști. Startup-urile care au un un fundamental puternic, dar și un model economic și de business de viitor, își vor putea susține public sale-ul.

Marele avantaj al unui public sale este că utilizatorii pot achiziționa criptomonede înainte ca acestea să fie listate pe platformele centralizate sau pe cele descentralizate, cum sunt Coinbase.com, Uniswap.org. Astfel, achiziționarea de crypto de pe BHero.com se va face la preț fix, nu volatil cum se întâmplă în cazul platformelor amintite sau a altor platforme de același tip.

Ce este BH Network?

BH Network este un marketplace bazat pe criptomonede. Acesta este destinat freelancerilor, antreprenorilor si tuturor persoanelor fizice sau companii care au nevoie de servicii online din domeniul tech. BH Network folosește tehnologia de tip blockchain a românilor de la Elrond.

Hubul BH Network este format din două proiecte: BHero si platforma pentru freelanceri, MVP/Demo, care este deja pe devnet-ul Elrond. Acest hub este format din trei mari companii: Marketing, Development si Blockchain.

Mainnet-ul BHero este primul proiect al hubului BH Network. BHero a fost creat din dorința de a reda investitorilor încrederea în criptomonede. În plus, proiectul își propune să le ofere tuturor startup-urilor din românești și nu numai posibilitatea din industria criptomonedelor posibilitatea către noi oportunități de creștere a capitalului și de a capta atenția investitorilor.

BHAT, tokenul BH Network și BHero

BHero va fi o platformă de lansare completă de criptomonede pentru startup-uri și proiecte NFT care doresc să urmeze calea legală a criptomonedelor.

BHero este o platformă de lansare a criptomonedelor, care a fost construită în rețeaua Elrond. Aceasta este similara cu ...citeste mai departe despre "Startup-ul BH Network va ține o vânzare publică cu tichete mici" pe Ziare.com

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#bh network, #bhero, #vanzare publica , #Stiri Companii