Start înscrieri la Gomag Black Friday SUMMIT 2022 [eveniment pentru antreprenori]. Vezi când are loc

Marti, 13 Septembrie 2022, ora 19:41
493 citiri
Start înscrieri la Gomag Black Friday SUMMIT 2022 [eveniment pentru antreprenori]. Vezi când are loc
FOTO: gomag.ro

După o pauză de 2 ani în care au organizat doar evenimente online, echipa Gomag revine cu un nou summit cu prezența fizică, special pentru antreprenorii din eCommerce.

Black Friday SUMMIT are loc pe 3 octombrie 2022, la Hotel Sheraton, București și va conține aproape 6 ore de prezentări & panel-uri dedicate atât zilei cu cele mai mari vânzări, cât și ultimului trimestru din an.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet, așa că doritorii sunt încurajați să își rezerve locurile cât mai rapid. Numărul acestora este limitat la 200 de persoane.

Comandarea biletului se face în Academia de eCommerce Gomag și oferă instant beneficii extra cu 3 cursuri gratuite.

De ce să participi la Black Friday SUMMIT 2022?

Odată cu evoluția pieței de eCommerce în România, competiția jucătorilor devine din ce în ce mai intensă, atingând cote extraordinare în lunile octombrie, noiembrie și decembrie, odată cu iminența Black Friday.

Companiile românești se “bat” pe atenția și bugetele consumatorilor români, mai ales când au certitudinea că există dorință de cumpărare, stimulată de impulsuri precum FOMO și urgentare.

Pentru unii, Black Friday este ziua în care vând și de 15 ori mai mult decât într-o zi obișnuită, iar Q4 este sezonul în care obțin profit pe baza căruia afacerea lor crește în restul anului.

Black Friday SUMMIT este locul în care trebuie să fii pe 3 octombrie 2022, în cazul în care vrei să îți asiguri șanse maxime ca următoarele 3 luni din an să îți aducă rezultate spectaculoase: volum mare de vânzări, clienți mulțumiți, creșterea valorii coșului de cumpărături, chiar și creșterea LTV.

Cu alte cuvinte, evenimentul Gomag îți promite acces la experiența combinată de zeci de ani a +10 speakeri care îți vor oferi strategii, idei și răspunsuri pentru creșterea afacerii pe care o deții sau pentru care lucrezi.

Subiectele abordate includ teme precum optimizarea magazinului pentru maximizarea vânzărilor de Black Friday, aspecte de logistică și plăți online, SEO și campanii PPC pentru BF & CM, cum să atragi atenția pe TikTok, ce îți pregătește Google pentru Black Friday, cum să îți atingi potențialul, ce să faci pentru campaniile de marketing de sezon și multe altele.

Lista speakerilor invitați este în curs de actualizare, iar agenda definitivă a evenimentului va fi anunțată în curând, pe canalele de comunicare Gomag.

Înregistrările prezentărilor sunt incluse în prețul biletului de acces și vor fi încărcate în Academia Gomag după procesare.

Accesul la eveniment se face pe baza datelor de comandă a biletului / biletelor.

Cine participa la Black Friday SUMMIT 2022

Evenimentul se concentrează exclusiv pe Black Friday și vânzările în Q4.

Așadar, este un eveniment must see pentru proprietarii de magazine online, pentru antreprenorii aflați la început de drum, angajații unor afaceri online sau offline și oamenii de marketing.

Black Friday SUMMIT îi va ajuta nu doar să gândească strategii în mod dedicat, ci și să vadă imaginea de ansamblu, astfel încât Black Friday să se transforme într-o adevărată trambulină pentru creșterea business-ului.

Black Friday SUMMIT este un eveniment organizat de echipa Gomag și va fi moderat de Andreea Rusz, Team Leader Gomag.

Lista speakerilor îi include pe Cosmin Dărăban (CEO Gomag), Elvis Floroiu (ZOTIS), Dan Trifan (BeautyBee), Sorin Sfetcu (Google), Constantin Paraschiv (Polti), Adrian Dragomir (Termene.ro), Alin Trușcă (EVOhoreca), Raluca Radu (MTH Digital), Mihai Alexandru Andrei (WebDigital), Mihai Vînătoru (DWF), Ciprian Cazacu (easySales), Mihaela Stan (Micostore), un reprezentant TikTok și mulți alții.

Înscrie-te și tu la SUMMIT - numărul locurilor disponibile scade repede!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 2850 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, ProduseCosmetice.ro, MagazinTraditional, Polti, SportPartner, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 150+ de aplicații presetate.

Înregistrează-te acum www.gomag.ro/blog/black-friday-summit

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Gomag, #Gomag Virtual Summit, #Gomag Virtual Summit 2022 , #Stiri Companii