Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Specialistii EY Romania prezinta noutatile si provocarile vamale din 2019-2020

Specialistii EY Romania prezinta noutatile si provocarile vamale din 2019-2020


EY Romania si BusinessMark te invita la conferinta "2019 - 2020: Noutati si provocari vamale" pe 6 iunie 2019, la Hotel InterContinental, sala Fortuna, Bucuresti.

Conferinta vine ca un sprijin pentru ultimele modificari legislative atat la nivel european, cat si la nivel national. Au fost publicate propuneri de modificare a legislatiei vamale si de asemenea, au fost actualizate ghidurile unionale de aplicare a legislatiei vamale. Aceste modificari si propuneri vor avea impact asupra modului de vamuire si asupra fiscalitatii agentilor economici. Specialistii EY Romania vor fi prezenti pentru a oferi participantilor o abordare structurata a ultimelor modificari si impactul acestora asupra activitatii societatii prezente.

Dintre subiectele abordate, temele discutate vor viza impactul si modificarile in urma Brexit, controlul vamal ulterior pe 5 ani pentru stabilirea unei datorii vamale, implicatiile vamale asupra companiilor nestabilite in Uniune incepand cu 2020, acordul de liber schimb UE - Japonia, rambursarea de TVA pe repede inainte pentru exportul de marfuri.

Iata cine sunt invitatii care vor dezbate temele de discutie:
* Dan Sorin Marian - Sef Serviciu, ANCEX
* Mihai Petre - Director, Comert International, EY Romania
* Daniela Neagoe - Senior Manager, Comert International, EY Romania
* Cristina Galin - Senior Manager; Impozite indirecte si comert international, EY Romania
* Cosmin Dinca - Senior Consultant Comert International, EY Romania
* Anca Manea - Senior Consultant Comert International, EY Romania

Mai multe detalii despre eveniment si inregistrare puteti afla aici.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 621 ori