Speakeri de la Google, Booking.com, Mailbox si primele aplicatii romanesti pe Apple Watch

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 13:19
1206 citiri
Speakeri de la Google, Booking.com, Mailbox si primele aplicatii romanesti pe Apple Watch
foto: techsylvania.co

Cluj-Napoca gazduieste intre 6-9 iunie, la Casa de Cultura a Studentilor, a doua editie a "Techsylvania", cel mai mare eveniment international pe zona de tehnologie si inovatie din regiune.

"Techsylvania" are drept scop promovarea comunitatilor din orasul Cluj-Napoca si din Romania ca si centre ale tehnologiei recunoscute si confirmate la nivel international, dar si stimularea dezvoltarii de produse locale. Acesta ofera atat oportunitatea de interactiune sociala cu scopul stabilirii de parteneriate, gasirii de finantari sau obtinerii de mentorat din partea expertilor, cat si a promovarii unor idei tehnice revolutionare din randul programatorilor romani.

Participantii isi pot demonstra abilitatile intr-un hackathon de 24 de ore ce are loc in perioada 6-7 Iunie, in urma caruia echipele castigatoare vor primi 4 tastaturi Razor pentru gaming de la Braintree, ceasuri Pebble, device-uri de la Garmin si gadget-uri precum Onyx Beacons, Leap Motion, Haloband, Metawear, dar si spatiu de birouri de la ClujHub sau o invitatie exclusiva la programul de pre-accelerare gazduit de Young Leaders Club in Constanta intre 21 si 28 Iunie.

Peste 130 de iubitori de tehnologie dornici sa puna bazele unor aplicatii inovative din domeniul dispozitivelor wearable si internet of things, vor avea la indemana cele mai noi aparitii din domeniu, precum Apple Watch, Moto 360, Pebble, Jawbone UP, mini dronele Parrot, Oculus Rift DevKit 2, The Eyetribe Tracker, Sphero, Onyx Beacons, Leap Motion, Google Glass si platforma Metawear. Mai mult, hackathon-ul Techsylvania ofera oportunitatea de dezvoltare a primelor aplicatii romanesti pe cel mai nou produs lansat de compania Apple.

A doua parte a evenimentului consta in conferinta care va avea loc intre 8 si 9 iunie si se adreseaza unei audiente internationale, in cadrul editiei de anul acesta a "Techsylvania" vorbind unii din cei mai de succes antreprenori romani ai ultimilor ani.

Doritorii isi pot achizitiona bilete cu preturi incepand de la 69 euro, iar inregistrarile vor putea fi efectuate online pe site-ul Techsylvania.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#eveniment inovatie business 2015, #eveniment inovatie Cluj Napoca , #Stiri Companii