Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Solutii software si web la IMM Forum 2014

Solutii software si web la IMM Forum 2014


Zeci de firme romanesti de solutii software si web pentru afaceri se vor promova la IMM Forum - Solutii pentru IMM-uri, in urma parteneriatului ARIES (Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software)cu Romexpo.

Evenimentul va avea loc in perioada 13-15 martie 2014, la Centrul Expozitional Romexpo, in sala de conferinte Titulescu. Vizitatorii pot participa la conferinte pe tema solutiilor informatice sustinute de firme care fac parte din ARIES.

Acestea se vor desfasura pe data de 13 martie 2014 intre orele 14:40 - 16:00. De asemenea, pe data de 15 martie 2014, firmele membre ARIES vor sustine o alta serie de conferinte pentru IMM-uri.

Targul ofera participantilor o platforma de comunicare intre cei care reprezinta sectorul IMM si firmele care ofera servicii pentru IMM-uri. Fiind cel mai complex eveniment B2B (business-to-business) din Romania adresat Intreprinderilor Mici si Mijlocii, participantii vor avea oportunitatea de a atrage clienti si parteneri din toate sectoarele de activitate.

In cele 3 zile de targ, vor fi organizate conferinte, workshopuri cu experti din domeniu si seminarii ce au ca tema atragerea fondurilor europene. Produsele si serviciile oferite de membrii ARIES pornesc de la aplicatii pentru comert, turism, finante si comert electronic, sisteme de control industrial pana la solutii optime pentru securizarea datelor si Web Design.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1656 ori