Solutii eficiente pentru improspatarea aerului

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 16:11
1354 citiri
Solutii eficiente pentru improspatarea aerului

Fenomenul poluarii isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta, resimtim efectele sale negative oriunde am merge. Respiram aer poluat atat acasa cat si la munca, in institutii, scoli, hale de productie, centre industriale si asa mai departe. De aici se impune nevoia de ventilatie, de prevenire a poluarii aerului ce il respiram, aer viciat care pastrat in incinte ne afecteaza sanatatea si nu numai.

Daca pentru incinte de uz rezidential solutiile potrivite pot fi gasite in diverse variante, pentru sectorul industrial, unde cladirile sunt vaste ca intindere si agentii poluanti reprezinta un risc, apare automat necesitatea unei ventilatii corespunzatoare.

O hala de productie, indiferent de sectorul pe care activeaza, are nevoie de o aerisire buna, de un flux de aer proaspat pentru optimizarea productivitatii. Un depozit alimentar, spre exemplu, necesita de asemenea o buna aerisire, pentru ca aerul sa fie respirabil in primul rand, dar si pentru ca produsele sa nu se altereze datorita umiditatii formate printr-un flux de aer neadecvat.

Pentru toate aceste sectoare si nu numai exista o solutie perfecta, extrem de eficienta - ventilatoare industriale. Concepute special pentru segmentul industrial, in care gradul de poluare este unul destul de ridicat, ventilatoarele industriale actionate de motoare electrice furnizeaza fluxul de aer corespunzator desfasurarii optime a activitatii.

Spre deosebire de diversele tipuri de ventilatoare de uz rezidential, ce ofera un flux de aer mai redus, ventilatoarele industriale sunt de dimensiuni mai mari, oferind necesarul de debit de aer sau alte tipuri de gaze in volume mult mai mari, chiar de peste 50.000 metri cubi pe minut.

Utilitatea ventilatoarelor industriale se face simtita in domenii din cele mai diverse: de la transport de particule la combustie, de la evacuare la racire sau curatare, purificare a aerului sau transfer de diverse gaze intre incinte diferite. Aplicabilitatea acestor ventilatoare industriale se intinde de la ramuri ale industriei cum ar fi prelucrarea metalului, productia de bunuri, industria energiei electrice, industrie alimentara si nu numai.

Solutia eficienta pentru improspatarea aerului este oferita de Braco Industrial, firma ce produce si comercializeaza ventilatoare industriale si motoare electrice pentru acestea de peste 20 de ani. Diversele tipuri de ventilatoare oferite precum ventilatoare axiale - de perete sau intubate, ventilatoare centrifugale, ventilatoare de acoperis dar si gama larga de motoare electrice care le alimenteaza reprezinta alegerea ideala pentru orice nevoie a clientului.

La fel ca si tipurile diverse de ventilatoare, motoarele electrice care le activeaza si mentin in functionare au caracteristici diferite, puteri diferite ce ofera turatii reduse sau inalte, in functie de necesitate. Se asigura in acest fel o protectie impotriva poluarii, acumularii de praf si alte particule, chiar si fluxuri de aer care sa regleze fluctuatiile temperaturii si gradul de umiditate.

Din aceste motive, tipurile diverse de ventilatoare industriale si motoare electrice ce le actioneaza reprezinta solutia ideala in orice domeniu de activitate, fie ca se impune evacuarea aerului viciat si mentinerea prospetimii in diverse incinte, fie ca se impune transportul altor tipuri de gaze intre spatii si incinte diferite.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#ventilatoare industriale, #ventilatoare improspatare aer , #Stiri Companii