Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Singurul roman director la Facebook si cel mai influent ganditor in HR, la cel mai important eveniment de profil

Singurul roman director la Facebook si cel mai influent ganditor in HR, la cel mai important eveniment de profil
Cea de-a IX-a editie a Conferintei Nationale HR Club: HR Change Champion are doi invitati cu totul speciali: Tudor Havriliuc, director de Compensatii si Beneficii al site-ului de socializare Facebook.com si Dave Ulrich, cel mai influent lider international in resurse umane.

Dave Ulrich este profesor la Ross School of Business, University of Michigan, autor a 25 de volume si peste 200 articole, desemnat de publicatia HR Magazine cel mai influent lider international in HR, si situat pe locul 23 in top Thinkers 50 ca "thought leader" in management.

De asemenea, Dave Ulrich a facut parte din board-ul editorial a 4 publicatii, din Consiliul Director al Herman Miller si cel al Southern Virginia University si este membru al Academiei Nationale de Resurse Umane (USA). De-a lungul carierei, Dave Ulrich a oferit consultanta si a realizat cercetari alaturi de jumatate dintre companiile Fortune 200.

In cadrul conferintei HR Change Champion, Dave Ulrich ne va impartasi rezultatele celei mai recente cercetari privind competentele unui profesionist in resurse umane eficient si sfaturi practice legate de schimbarea catre o noua viziune: gandirea "dinspre exterior catre interior".

Tot in cadrul sesiunii plenare vom avea ocazia sa-l ascultam pe Tudor Havriliuc, Director de Compensatii si Beneficii al site-ului de socializare Facebook.com si profesionist in resurse umane cu o vasta experienta in cadrul unor companii multinationale din Silicon Valley. Tudor va sustine un speech cu privire la modalitatile in care se dezvolta sistemele de compensatii si beneficii in organizatiile multinationale de top si la felul in care se pot armoniza nevoile diferitelor generatii care alcatuiesc forta de munca.

Conferinta Nationala HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului, care reuneste mai mult de 300 profesionisti in HR, manageri, directori generali si antreprenori.

Ajunsa la cea de-a IX-a editie, anul acesta conferinta are ca tema SCHIMBAREA. Schimbarea in bine, schimbarea pe care o dorim, o generam si o modelam, schimbarea care aduce cu sine rezultate sustenabile. In aceasta toamna, in cadrul Conferintei HR Change Champion vom afla de la speakeri de top care este urmatorul pas pentru domeniul resurselor umane, cum sa pregatim si gestionam evolutia catre "viitorul HR-ului" si cum sa devenim "campioni ai schimbarii".

Mai multe detalii cu privire la conferinta HR Change Champion pe pagina evenimentului: http://www.hr-club.ro/ro/pagini-conferinta-hr-change-champion-2013.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1794 ori