Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Serviciile de reparatie, disponibile inclusiv pentru tamplaria de termopan

Serviciile de reparatie, disponibile inclusiv pentru tamplaria de termopan


In Romania anilor comunisti chiar si cu resursa financiara disponibila, nu se gaseau multe dintre produse, echipamente, articole vestimentare etc. Exista o piata limitata a acestora, era destul de greu de gasit absolut orice asadar principiul de baza era cel de a intretine cat mai bine bunurile detinute. Au aparut servicii absolut necesare, cele de reparatie. Tendinta a continuat si dupa caderea comunismului, desi incepeau sa apara produsele de import.

Acum, serviciile de reparatie exista in continuare si vizeaza doar anumite nise, acolo unde inlocuirea totala ar insemna o investitie mult prea mare. Vorbim despre domeniul auto spre exemplu sau cel de tamplarie pvc. Pentru ca inlocuirea totala ar insemna deranj mult prea mare, o investitie considerabila, reparatia poate substitui astfel de eforturi.

Servicii de reparatie termopane - in ce situatii sunt solicitate

Nou sau reparat? Inlocuirea totala a tamplariei inseamna necesitatea de organizare a schimbarii ca aceasta sa aiba loc in sezonul cald. In functie de dimensiuni si preferinte costurile pot fi foarte mari. Nu degeaba se spune ca cei care investesc in astfel de tamplarie au increderea ca vor dura o viata. Doar ca rezistenta termopanelor depinde si de cum sunt intretinute.

Asadar, chiar daca ceva nou tenteaza, mai rentabila este reparatia. In acest caz, solicitantii isi indreapta atentie nu spre amatori, ci spre firmele de profil. Pe piata bucuresteana spre exemplu este recunoscuta echipa Service Termopane ULTRAPVC.

Mai mult decat reparatii uzuale, cum sunt cele de inlocuire a unei garnituri, de reglaje, reparatii de feronerie, aceasta firma vine si cu o oferta in cee ce priveste redimensionarea termopanelor sau inlocuirea sticlei.

Astfel de reparatii ii vizeaza pe cei care constanta ca termopanele nu se mai inchid corect, nu mai creeaza etanseitate. Semnele unei defectiuni pot fi de asemenea: sunete ce se aud de la feronerie la inchidere/deschidere, maner rigid, geam sau usa ce trebuie impinse pentru inchidere, balamale subrede, aer rece ce se simte in jurul geamului, a usilor din termopan, condens pe sticla sau faptul ca veti constata ca de afara se aud parca mai tare toate zgomotele.

Alternativa economica, marele avantaj

Mai mult decat a fi mai ieftin sa reparati decat sa inlocuiti, in alte situatii serviciile de acest gen sunt o necesitate, o completare, o actualizare. Domeniul acesta, de productie de termopan este si el dinamic, asadar in timp apar noi si noi solutii. Atunci cand un solicitant alege varianta de geam termopan se raporteaza la stilul de viata curent. Intre timp pot exista diverse schimbari.

Concret, tipul de deschidere al unui geam termopan depinde de confortul utilizatorului, de buget - spre exemplu cele oscilobatante sunt mai scumpe -, dar si de amenajarea interioara. Daca din geam fix veti dori unul mobil, din unul clasic mobil veti dori si unul oscilobatant, veti avea nevoie de ajutor din partea celor care modifica termopanul. Service Termopane UltraPVC dispune si de astfel de servicii, de redimensionari si de inlocuiri de sticla.

Asadar, interventii minore sau majore de acest gen pot reprezenta nevoia de a apela la cei care repara si inlocuiesc, cu marele avantaj de a fi mai avantajos din punct de vedere financiar.

Garantia reparatiilor

Pentru cei care au termopane create de cei care la ora actuala nu mai activeaza pe piata, practic nu au nimic de pierdut. Exista si garantii oferite la servicii de acest gen, in general la servicii de reparatii de orice fel. Este un alt mod de a oferi mai multa incredere publicului.

De-a lungul timpului au fost adaptate si necesitatile, astfel ca sunt folosite produse, accesorii compatibile cu orice model. Spre exemplu in cazul termopanelor, garniturile, vazute adesea unele dintre cele mai banale accesorii, au de fapt un rol crucial; inlocuirea acestora va fi despre folosirea unui model de garnitura de calitate germana, compatibila indiferent de tipul de termopan.

Piata serviciilor de acest gen continua sa se dezvolte si sa fie un raspuns la nevoile pe care publicul le are. Le descoperim abia cand ne lovim de situatii concrete. Sunt servicii ce creeaza competitie la achizitiile noi. Sunt alternativa financiara pentru multi dintre cei care au nevoie de optiuni mai variate la capitolul costuri.

Detalii despre serviciile de termopan, cum si cand pot fi solicitate, se regasesc si in cadrul paginii www.reparatii-termopane.net.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 985 ori