SendSMS - prima companie din Romania care dezvolta un Modul SMS pentru HubSpot

Joi, 27 Mai 2021, ora 13:41
572 citiri
SendSMS - prima companie din Romania care dezvolta un Modul SMS pentru HubSpot
SendSMS FOTO: sendsms.ro

Stiai ca SMS-urile au o rata de deschidere de 98%? Stiai ca, de regula, un SMS e citit in mai putin de 90 de secunde? Sau ca rata de conversie a unei campanii SMS este cu 21% mai mare decat alte tipuri de campanii de marketing?

Daca folosesti unul dintre produsele HubSpot, stii deja ca nu exista functionalitati SMS incluse si ca trebuie sa instalezi un modul SMS dezvoltat de o terta parte.

SendSMS.ro a dezvoltat un modul compatibil cu HubSpot, prin care poti trimite SMS-uri si mesaje multimedia catre baza de date cu clienti potentiali, existenti si colaboratori, oriunde in lume s-ar afla acestia.

SendSMS.ro este prima companie din Romania care dezvolta un Modul SMS pentru HubSpot - unul dintre cele mai cunoscute CRM-uri din lume.

Conectarea cu HubSpot este doar una din cele 28 de integrari realizate de SendSMS (detalii aici).

Caracteristici si functionalitati integrare SendSMS - HubSpot:

  • Automatizezi fluxurile de lucru si de vanzari. In functie de triggerii setati, se trimite automat un SMS clasic, un mesaj RCS (Rich media) sau mesaj via chatul Viber. Se declanseaza mesaje relevante atunci cand are loc un eveniment si astfel atragi atentia clientilor tai in momentul perfect. Raspunzi automat la intrebari frecvente, declansezi mesaje catre echipa de lucru si multe altele. Ai posibilitatea de a crea template-uri personalizate pentru fiecare flux. Verifici starea mesajelor trimise in timp real.
  • Ferestre de conversatie prin SMS. Departamentul Serviciu Clienti nu va mai fi supraincarcat, iar clientii vor fi ghidati rapid prin fluxul de procese automatizate. De. ex.: contactul primeste prin SMS parole si/sau link pentru crearea unui cont; contactul se inscrie la newsletter si primeste SMS cu link scurt de download sau un cod voucher prin SMS. Ai acces la istoricul conversatiilor, in ordine cronologica, pentru fiecare contact.
  • Mesaje SMS tranzactionale. De la memento-uri privind sedintele, notificari SMS privind facturarea, pana la asistenta la confirmarea tichetelor de suport cu url-uri scurte catre pagini cu informatii. Configurezi fluxuri de lucru pentru a automatiza comunicarea tranzactionala si permiti echipei sa se concentreze pe sarcinile importante.
  • Trimiti SMS-uri in masa (Bulk SMS) in peste 150 de tari. Dupa conectarea HubSpot la contul sendSMS, poti exporta cu un singur clic lista de contacte, pe care o vei utiliza ulterior in campaniile SMS in bulk. Ai posibilitatea de a crea template-uri personalizate pentru campaniile SMS (la nivel de continut, date personale, activitate destinatari; poti include linkuri scurte). Ai acces la statistici SMS detaliate si rapoarte valoroase pentru optimizarea campaniilor SMS si cresterea ratei de conversie.

Modulul SMS poate fi descarcat din marketplace-ul Hubspot:

https://ecosystem.hubspot.com/marketplace/apps/marketing/ecommerce/sendsms

Pentru a folosi modulul sendSMS cu HubSpot, nu ai nevoie de cunostinte tehnice. Creezi un cont pe SendSMS.ro si configurezi ID-urile de expeditor dorite, in functie de tarile de interes. Echipa SendSMS te va ajuta sa creezi configurarile necesare.

Urmareste videoclipul de prezentare al modulului sendSMS.ro aici:

Echipa de asistenta sendSMS este disponibila, fara costuri suplimentare, pentru a te ajuta cu orice problema sau sfat de care ai nevoie.

Gasesti informatii despre serviciile si produsele SendSMS aici:

https://www.sendsms.ro/ro/

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#sendsms, #sms, #trimitere SMS , #Stiri Companii