Se premiaza excelenta in HR. Zeci de companii se intrec deja

Luni, 02 Martie 2015, ora 17:09
1420 citiri
Se premiaza excelenta in HR. Zeci de companii se intrec deja

40 de companii care au implementat in 2013-2014 proiecte de resurse umane valoroase s-au inscris in competitia Galei Premiilor de Excelenta HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului.

Gala Premiilor de Excelenta isi propune sa recunoasca profesionalismul in resurse umane prin acordarea celor mai inalte distinctii in domeniu. Astfel, pe 25 martie 2015, vor fi acordate premii pentru doua categorii, cu sase sectiuni:

1. Management General cu 2 sectiuni:

- Managerul de linie al anului

- Echipa CEO - HR a anului

2. Proiecte de Resurse Umane cu 4 sectiuni:

Recrutare si Selectie (include proiecte de recrutare, internship, induction etc.)

- Managementul Performantei si Recompensarii (include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc.)

- Formare si Dezvoltare (include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etc.)

- Strategie de Resurse Umane (include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc.)

Lista celor 40 de companii candidate si a celor 65 proiecte inscrise este disponibila pe microwebsite-ul evenimentului. Sectiunile-vedeta de anul acesta sunt: "Strategie de Resurse Umane" - cu 31 de proiecte candidate, si "Formare si Dezvoltare" - cu 23 de proiecte care se intrec in competitia pentru adjudecarea unui trofeu de Excelenta in Resurse Umane.

Pana la desemnarea castigatorilor, proiectele inscrise in competitie trec prin 3 etape de jurizare. In prima etapa (deja realizata), echipa HR Club a parcurs aplicatiile in vederea excluderii din competitie a acelora care nu intrunesc criteriile eliminatorii. In a doua etapa (in desfasurare acum), proiectele sunt analizate de catre un juriu de specialisti, format din membri seniori ai HR Club, specialisti de renume.

In cea de-a treia etapa, juriul format din reprezentanti ai mediului de afaceri, manageri generali si antreprenori care nu au proiecte inscrise in competitie, va alege castigatorul din lista scurta furnizata de catre juriul de specialisti

La fiecare editie, dupa desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club, este editat Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane, un volum ce contine detalierea celor mai apreciate proiecte de catre juriul Galei. Cea mai recenta editie a Manualului cuprinde peste 30 de studii de caz, proiecte inscrise in competitie la Gala Premiilor de Excelenta din anul 2014.

Mai multe detalii despre eveniment, pe hr-club.ro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#gala premii excelenta HR, #eveniment performanta HR 2015 , #Stiri Companii