Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Se lanseaza in premiera studiul TOP Companii din Romania implicate in sport!

Se lanseaza in premiera studiul TOP Companii din Romania implicate in sport!
Adrenallina Sports PR & more, prima agentie dedicata comunicarii sportive din Romania, organizeaza marti, 30 mai, editia a II- a Conferintei Sports Marketing in Romania.

In cadrul evenimentului agentia lanseaza pe piata un studiu in premiera - TOP Companii din Romania implicate in sport.

Cercetarea a fost derulata in perioada noiembrie 2016 - aprilie 2017 si raspunde la intrebari precum:

Care sunt companiile din Romania care deruleaza programe de sport si wellness pentru angajatii lor si pentru comunitate?Ce companii investesc in sport si cum anume aleg sa o faca?Ce companii comunica prin valorile sportului si ce strategii utilizeaza?Care sunt cele mai ample si creative proiecte in aceasta zona?Ce companii se remarca prin programe de comunicare interna? Dar actiuni de CSR prin sport?
Studiul care a dus la TOP Companii din Romania implicate in sport a cuprins o cercetare cantitativa (80% din studiu ca pondere) si una calitativa (20%).

Cea calitativa a utilizat raspunsuri ale membrilor unui juriu format din specialisti de marketing, comunicare si CSR, jurnalisti, sportivi de performanta, si anume: Ana Maria Popescu (Branza), Cristian China Birta, Daniela Oancea - redactor sef revista Cariere, Alina Coman - Special Olympics Romania, Alina Liciu - expert CSR The Azores, Raluca Mihaila & Roxana Lupu - Adrenallina Sports PR & more.

Au fost analizate informatiile despre proiecte din spatiul public - conturi social media, comunicate de presa, website, rapoarte CSR. Informatiile au fost validate si de catre companii, care au facut completari la proiectele care nu au fost comunicate.

The Azores este partener tehnic in realizarea studiului.

Reprezentanti ai companiilor aflate in top, manageri de marketing, de CSR si comunicare interna sau country manageri vor impartasi audientei din strategia de comunicare si implementare a proiectelor care au legatura cu sportul.

Vom afla care sunt primele companii din Romania atente la capitole precum educatie si sustinere talente in sport sau comunicare interna prin sport.

In cadrul evenimentului va exista un panel de dezbatere despre importanta comunicarii specializate pentru institutii sportive, cluburi sportive sau sportivi profesionisti.

Conferinta incepe de la 9.30 a.m., la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanti 50B, Bucuresti).

Pagina evenimentului este http://adrenallinamedia.ro/sports-marketing-romania-editia-ii/

Speakerii evenimentului sunt:

Ionela Paunica, Senior Coordinator Intern ...citeste mai departe despre "Se lanseaza in premiera studiul TOP Companii din Romania implicate in sport!" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 944 ori
Citeste mai multe despreSports Marketing Romania