Se deschide un nou office building in centrul Bucurestiului

Miercuri, 05 Decembrie 2012, ora 14:22
2569 citiri
Se deschide un nou office building in centrul Bucurestiului

Wellkept Imobiliare, o firma controlata de o societate inregistrata in Cipru a inceput constructia unei cladiri de birouri cu cinci etaje pe Bulevardul Nicolae Balcescu din centrul Bucurestiului, vizavi de Sala Dalles.

Tatika Investments detine 90% din firma Wellkept Imobiliare, restul titlurilor fiind in posesia lui Andrei Bejenaru.

Firma cipriota Tatika Investments a fost de-a lungul timpului implicata in peste 20 de companii romanesti, conectate direct sau indirect la interesele oamenilor de afaceri Puiu Popoviciu, Nicolae Badea si Radu Dimofte.

Puiu Popoviciu detine Baneasa Mall, cel mai mare shopping mall din Romania, Niculae Badea este presedintele clubului Dinamo, iar Dimofte este partenerul traditional de afaceri al lui Popoviciu. Cei trei afaceristi au mai figurat printre fondatorii afaceri de telefonie mobila MobilRom ("Dialog"), actuala subsidiara a companiei Orange.

UPDATEReprezentantii Welkept Imobiliare sustin ca firma nu are ca actionar sau investitor pe Domnul Popoviciu sau companii detinute de acesta.

"Compania a intocmit planurile de dezvoltare a imobilului cu consultarea prealabila a specialistilor, in stricta corelare cu specificatiile tehnice si arhitecturale specifice zonei de amplasare si cu indeplinirea tuturor obligatiilor de transparenta investitionala".

Potrivit datelor Wellkept Imobiliare firmei trasmise Mediafax, proiectul Balcescu 17A va fi realizat pe un teren cu o suprafata de doar 333 metri patrati.

Proiectul dezvoltat de Wellkept Imobiliare va cuprinde spatii de tip comercial si de birouri, cladirea in ansamblul ei avand caracteristici arhitecturale, dar si functionale care se potrivesc cu modelele de afaceri ale intreprinderilor mici si mijlocii sau ale practicienilor individuali avand partitionari cuprinse intre 237 si 290 metri patrati pe etaj.

Astfel, la subsol, parter si mezanin vor fi amplasate spatii comerciale, iar la etajele 1-5 se vor regasi spatii deschise pretabile in mod special pentru zone de birou, spatii tehnice sau grupuri de utilitate generala.

Constructorul este firma Comnord, controlata de omul de afaceri Sorin Creteanu.

Autorizatia de constructie a fost aprobata in luna august de Primaria Municipiului Bucuresti, iar lucrarile sunt programate sa se intinda pe o perioada de 3 ani. Data de finalizare a constructiei este luna noiembrie 2015.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#cladire afaceri Puiu Popoviciu, #cladire afaceri Magheru, #Wellkept Imobiliare cladire afaceri , #Stiri Companii