S-a lansat Ghidul Surselor de Finantare pentru Companii in Timpul Crizei COVID-19, dedicat antreprenorilor

Sambata, 28 Martie 2020, ora 13:56
1194 citiri
S-a lansat Ghidul Surselor de Finantare pentru Companii in Timpul Crizei COVID-19, dedicat antreprenorilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Think tank-ul INACO - Initiativa pentru Competitivitate a lansat Ghidul Surselor de Finantare pentru Companii in Timpul Crizei COVID-19, dedicat tuturor antreprenorilor care vor sa isi mentina afacerile pe linia de plutire, sa isi pastreze angajatii sau chiar sa isi dezvolte afacerea pe noile coordonate create de criza noului coronavirus.

"Un sondaj Best Jobs arata ca peste 50% dintre angajatorii romani au planuri sa isi continue afacerile, in ciuda agravarii pandemiei de coronavirus.

Pentru toti antreprenorii care vor sa isi mentina afacerile pe linia de plutire, sa isi pastreze angajatii sau chiar sa isi dezvolte afacerea pe noi coordonate create de criza COVID-19, think tank-ul INACO Initiativa pentru Competitivitate a lansat Ghidul Surselor de Finantare pentru Companii in Timpul Crizei COVID-19.

Este cea de-a noua editie din seria Ghidurilor de finantare pentru companii, realizata de comunitatea de profesionisti voluntari ai INACO", se arata intr-un comunicat.

Ce domenii sunt vizate de INACO

Domeniile vizate de noul ghid INACO sunt: sanatatea, extinderea productiei si dezvoltare servicii, cercetare, dezvoltare, inovare, dezvoltarea resurselor umane, domeniul piscicol, agricol, pomicol, vitivinicol, dialog social, infrastructura mare in energie si tehnologie, stimularea mediului de afaceri, a culturii si a media, initiative de sprijin civice si private.

"Bani exista! Acest ghid aduna ultimele noutati pentru salvarea companiilor, 48 de oportunitati active acum pentru finantare nerambursabila, nebancara, publica si private, nationala si europene, in aceste vremuri delicate pentru sprijinirea intreprinderilor mici, mijlocii si mari.

Beneficiarii pot fi companiile inovatoare, cele capabile de reprofilare a liniilor de productie la nevoile actuale, inclusiv cele care functioneaza in zonele cele mai defavorizate zone, dar nu numai. Am inclus alte sapte programe cu finantare europeana amanate, dar pentru care e bine sa ne pregatim", a declarat Andreea Paul, presedintele INACO si coordonatorul acestui proiect.

La randul ei, Ioana Enache, expert civic al INACO, a precizat ca, prin acest ghid, "aducem in atentia studentilor, doctoranzilor si cercetatorilor post-doctorali perspectiva lansarii liniei de finantare dedicate lor, Innotech Student 2020, care incurajeaza initiativele antreprenoriale inca din timpul facultatii".

Ultimele modificari legate de ajutoarele de stat

Ghidul prezinta in sinteza si ultimele modificari legate de ajuto ...citeste mai departe despre "S-a lansat Ghidul Surselor de Finantare pentru Companii in Timpul Crizei COVID-19, dedicat antreprenorilor" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#INACO ghid surse finantare companii covid, #ghid INACO antreprenori finantare coronavirus , #Stiri Companii