Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romanian CSR Awards 2017: Mai putin de o luna pentru inscrierea proiectelor in competitie

Romanian CSR Awards 2017: Mai putin de o luna pentru inscrierea proiectelor in competitie


Doar pana pe 3 martie companiile si fundatiile corporative mai pot inscrie proiecte in competitia Romanian CSR Awards 2017. Inscrierea proiectelor se face exclusiv online, pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro la sectiunea Inscrie un proiect.

Competitia Romanian CSR Awards®, organizata pentru al cincilea an la rand, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul Galei de Premiere - Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie. Companiile vor putea inscrie cate un singur proiect (dar nu acelasi) in fiecare categorie.

"Aniversam cinci ani de cand am inceput sa promovam proiectele de CSR intr-o gala dedicata si sa-i aducem impreuna pe cei care se implica activ in derularea proiectelor de responsabilitate sociala. Romanian CSR Awards reuneste in fiecare an o comunitate din ce in ce mai mare, o dovada a preocuparilor companiilor din Romania de a se implica in problemele comunitatilor. 5 ani de proiecte inovatoare, cu impact, care au schimbat in bine societatea romaneasca!", a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2016. Pot fi inscrise si cele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Persoana de contact:
Lacramioara Botezatu - 0721.886.378
contact@csrawards.ro
Director Executiv CSR Media Network

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3029 ori
Citeste mai multe despreRomanian CSR Awards 2017