Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania se poate mandri cu producator de echipamente si utilaje industriale laser

Romania se poate mandri cu producator de echipamente si utilaje industriale laser
Tehnologia laser a facut ca la ora actuala sa vorbim despre echipamente si utilaje dintre cele mai performante, cu precizie de operare. Aceasta sta la baza multiplelor functii din domenii diverse. Unul dintre acestea se refera la taierea si prelucrarea metalelor, domeniu in care utilajele folosite au cerinte specifice de operare. Acestea sunt proiectate de Bielda, un nume cu greutate, un brand ce pune semnul de egal intre inovatie, calitate si productia autohtona.

Bielda este brand cu reputatie la nivel european. Sub deviza sa "Bielda - Your business partner!" demonstreaza ca este mai mult decat un furnizor de servicii si produse.

Experienta de colaborare este multumitoare din toate punctele de vedere. Cei interesati regasesc aici consiliere profesionala, isi pot proiecta si dimensiona utilajele dorite, au parte de transport si montaj pentru acestea. Mai mult decat atat, aparatura este pusa in functiune, verificata de aceeasi echipa, pentru ca in final sa fie oferit si instructaj personalului care ajunge sa fie operator al acesteia.

Producator de masini laser - ce portofoliu are Bielda

In cadrul paginii oficiale bielda.com regasim portofoliul de produse. Vorbim despre masinile de indoire, sudura, curatare sau debitare, cu laser. Pentru fiecare dintre acestea cei de la Bielda garanteaza calitatea. Furnizeaza totodata si garantii, iar post garantie colaborarea cu echipa de specialisti poate fi posibila pentru revizii, service si mentenanta.

Astfel de utilaje sunt create cu scopul de a oferi randament maxim, dar cu efort minim. Fiecare client are propriul set de valori dupa care se ghideaza, insa in mod cert are asteptari de la Bielda de a-i oferi solutii personalizate, investitia in masini laser Bielda sa fie rentabila, pentru ca ar urma sa creasca productivitatea in activitatea intreprinsa.

Tehnologia laser in avantajul utilizatorului

Masinile laser de marca Bielda sunt un rezumat despre precizie in munca. Acest producator de masini laser aduce tehnologia la indemana utilizatorilor si proiecteaza variante diverse, care sa se plieze pe necesitatile specifice domeniilor de activitate.
Debitarea cu laser, spre exemplu, este una din cele mai rapide si precise metode de a taia metale si nemetale. Gratiei tehnologiei laser putem vorbi despre taiat in contururi diferite, despre posibilitatea de a crea modele complexe. Este totodata optimizat si timpul de executie, o mai mare varietate de materiale pot fi astfel prelucrate, cu viteza in execut ...citeste mai departe despre "Romania se poate mandri cu producator de echipamente si utilaje industriale laser" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 410 ori
Citeste mai multe despremasini laser masini laser