Retail Banking: Relatia cu consumatorul de servicii financiare

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 15:23
1350 citiri
Retail Banking: Relatia cu consumatorul de servicii financiare
foto: Oxygen Events

Este suficienta constrangerea prin reglementari sau e nevoie de activitate mai ampla pe partea de constientizare?

Acesta este un subiect actual care va fi dezbatut intr-un Focus special la conferinta "Retail Banking: Relatia cu consumatorul de servicii financiare", care se va desfasura pe 21 septembrie 2015, ora 9.00, Marshal Garden, sala Panoramic

In cadrul evenimentului se va discuta despre primul an de dupa criza, in care sunt semne ca trendul de scadere a creditarii s-a oprit si ne putem gandi la crestere in acest domeniu, despre solutii noi de impulsionare a retail - bankingului, de implementarea legii insolventei persoanelor fizice care este foarte aproape, precum si despre imbunatatirea relatiei banca-client.

Asistam la reglementari noi pe zona consumatorilor care trebuie mediatizate corespunzator pentru a putea fi intelese si aplicate in litera legii.

Insolventa persoanelor fizice, Solutionarea Alternativa a Litigiilor cat si Directiva privind creditul ipotecar sunt reglementari care se vor aplica efectiv din 2016.

Reglementatorii europeni incurajeaza folosirea formelor alternative de solutionare a diferendelor dintre consumatori si profesionisti pentru a asigura stingerea amiabila a litigiilor si evitarea costurilor asociate cu actiunile juridice.

Conferinta "Retail banking: Relatia cu consumatorul de servicii financiare" va reuni specialisti din banking, asigurari, leasing, mediatori, conciliatori si avocati specializati in insolvente pentru a oferi cele mai bune solutii dedicate clientilor aflati in criza financiara.

Vom invata astfel ce inseamna si ce presupune cu adevarat falimentul personal.

Vom afla de ce in anumite cazuri este mai bine sa apelam la mediere si conciliere in solutionarea litigiilor si cum sa recladim increderea.

Temele principale propuse spre dezbatere se refera la:

  • Target: Recastigarea increderii
  • Evolutii privind creditarea in Retail Banking. Creditarea ipotecara
  • Mobilitatea in Retail Banking: Un nou model de business
  • Falimentul Personal
  • Solutionarea alternativa a Litigiilor: Medierea & Concilierea
  • Accesul la conturile de plati

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#eveniment retail bancking 2015, #eveniment relatii financiare Bucuresti , #Stiri Companii