Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Retail Banking: Relatia cu consumatorul de servicii financiare

Retail Banking: Relatia cu consumatorul de servicii financiare

Este suficienta constrangerea prin reglementari sau e nevoie de activitate mai ampla pe partea de constientizare?

Acesta este un subiect actual care va fi dezbatut intr-un Focus special la conferinta "Retail Banking: Relatia cu consumatorul de servicii financiare", care se va desfasura pe 21 septembrie 2015, ora 9.00, Marshal Garden, sala Panoramic

In cadrul evenimentului se va discuta despre primul an de dupa criza, in care sunt semne ca trendul de scadere a creditarii s-a oprit si ne putem gandi la crestere in acest domeniu, despre solutii noi de impulsionare a retail - bankingului, de implementarea legii insolventei persoanelor fizice care este foarte aproape, precum si despre imbunatatirea relatiei banca-client.

Asistam la reglementari noi pe zona consumatorilor care trebuie mediatizate corespunzator pentru a putea fi intelese si aplicate in litera legii.

Insolventa persoanelor fizice, Solutionarea Alternativa a Litigiilor cat si Directiva privind creditul ipotecar sunt reglementari care se vor aplica efectiv din 2016.

Reglementatorii europeni incurajeaza folosirea formelor alternative de solutionare a diferendelor dintre consumatori si profesionisti pentru a asigura stingerea amiabila a litigiilor si evitarea costurilor asociate cu actiunile juridice.

Conferinta "Retail banking: Relatia cu consumatorul de servicii financiare" va reuni specialisti din banking, asigurari, leasing, mediatori, conciliatori si avocati specializati in insolvente pentru a oferi cele mai bune solutii dedicate clientilor aflati in criza financiara.

Vom invata astfel ce inseamna si ce presupune cu adevarat falimentul personal.

Vom afla de ce in anumite cazuri este mai bine sa apelam la mediere si conciliere in solutionarea litigiilor si cum sa recladim increderea.

Temele principale propuse spre dezbatere se refera la:

  • Target: Recastigarea increderii
  • Evolutii privind creditarea in Retail Banking. Creditarea ipotecara
  • Mobilitatea in Retail Banking: Un nou model de business
  • Falimentul Personal
  • Solutionarea alternativa a Litigiilor: Medierea & Concilierea
  • Accesul la conturile de plati

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1347 ori