Rafturi metalice pentru magazin

Miercuri, 05 Mai 2021, ora 18:15
548 citiri
Rafturi metalice pentru magazin
rafturi metalice FOTO: rafturionline.ro

Cu rafturi metalice pentru spatii comerciale, poti aranja orice tip de marfa cat mai compact posibil, tinand cont de conditiile necesare depozitarii acestora. O gama impresionanta de dimensiuni posibile de rafturi, precum si optiuni pentru amplasarea lor, vei gasi in magazinul online rafturionline.ro si iti vor permite sa plasezi atractiv si convenabil o varietate de produse pentru clienti, in functie de dimensiunea si zona podelei comerciale. De exemplu, pentru amplasarea in spatii lungi si inguste, modelele inalte de pereti sunt ideale, permitandu-ti sa utilizezi rational spatiul disponibil - atat pe orizontala, cat si pe verticala. In acelasi timp, poti plasa produse mai grele pe rafturile inferioare, iar cele usoare, dar voluminoase, la nivelul ochilor sau mai sus.

In magazinele spatioase, este logic sa plasezi rafturi metalice cu doua fete, cu o baza larga si stabila. Acest aranjament nu numai ca arata mai atractiv, dar iti permite, de asemenea, sa plasezi mai multe produse. Daca colturile sunt goale in magazin, atunci cea mai buna solutie ar fi instalarea de rafturi de colt. Datorita acestui fapt, nu numai ca vei putea profita la maximum de spatiul liber, ci vei asigura si confortul maxim al deplasarii clientilor prin magazin.

Rafturi metalice pentru magazin

Rafturile metalice pentru magazin sunt produse de calitate la un pret accesibil. Rafturile comerciale au un design laconic si isi indeplinesc sarcina in asa fel incat, atentia cumparatorilor sa se concentreze exclusiv asupra produselor expuse. Rafturile metalice pentru magazin au o structura extrem de puternica si stabila, care iti permite sa aranjezi in mod convenabil si produse cu greutate si dimensiuni impresionante. In plus, acoperirea polimerica a pieselor metalice creste durata de viata a mobilierului, iar nivelul ridicat de integrare si gama larga de dimensiuni ale rafturilor iti ofera spatiu nelimitat pentru organizarea fiecarui metru patrat din incinta magazinului.

Rafturi comerciale clasice

Unul dintre cele mai versatile si populare rafturi metalice din intreaga gama de echipamente, este raftul clasic. Selectia larga de modele, culori, precum si componente suplimentare de inalta calitate - sunt principalele avantaje ale rafturilor clasice pentru magazine. Rafturile comerciale clasice sunt potrivite pentru o gama diferita de puncte de vanzare cu amanuntul: magazine de orice sfera, produse alimentare si de uz casnic, galanterie si multe altele.

Cu aceste tipuri de rafturi metalice este posibil sa dai individualitate zonei de vanzare prin decorarea rafturilor, cu pereti colorati. Pentru a face acest lucru, schimba peretii albi obisnuiti cu cei colorati. Standardul prevede patru culori de baza: rosu, albastru, galben si verde, exista posibilitatea revopsirii in culori non-standard la cererea clientului. Schema de culori confera structurii aspectul dorit si unicitate interiorului.

Rafturile metalice comerciale cu peretele din spate perforat, se gasesc in dimensiuni corespunzatoare. Un astfel de perete metalic conventional are multe gauri mici pentru instalarea carligelor. Este perfect pentru prezentarea accesoriilor celulare, auto, bijuterii, articole de papetarie si multe altele. Un raft cu panouri perforate este un asistent excelent in amplasarea produselor montate. Carligele pot fi de diferite lungimi, fiind impartite in simple si duble. Materialul de fabricatie este o bara cu un diametru de 5 mm cu un strat de polimer. Rezista la sarcini de pana la 3 kg si sunt necesare pentru rafturi metalice cu perete perforat. Aceasta este o optiune excelenta pentru tot felul de articole suspendate.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#rafturi metalice, #rafturi magazin, #spatii comerciale , #Stiri Companii