Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Radu Soviani va incasa un milion de lei de la ASF pentru servicii de comunicare

Radu Soviani va incasa un milion de lei de la ASF pentru servicii de comunicare


Firma RST Media, controlata integral de purtatorul de cuvant al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Radu Soviani, va furniza institutiei servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani.

Contractul, estimat prin anuntul de participare la 1,1 milioane de lei, include si pozitia de purtator de cuvant.

La licitatie a mai depus oferta firma LDK Consultants Engineers&Planners SRL Bucuresti, controlata de LDK-Consultants Engineers And Planners (Grecia) - 83,87% si Marianna Kondylidou - 16,13%.

"ASF este intr-un proces de optimizare a cheltuielilor inclusiv in ceea ce priveste personalul angajat. La momentul infiintarii ASF, personalul rezultat prin suma personalului departamentelor de comunicare din CNVM, CSSPP si CSA numara 23 de angajati. In procesul de evaluare si restructurare al institutiei este inclus si Departamentul de comunicare. Rezultatul final tintit este optimizarea cheltuielilor, inclusiv prin externalizarea anumitor servicii care tin de relatiile publice care sa compenseze eficient restructurarea la nivelul departamentului. Scopul este obtinerea unui rezultat eficient atat la nivelul relatiilor publice, cat si la nivelul costurilor", se arata intr-un raspuns al ASF remis la solicitarea MEDIAFAX la finele lunii septembrie 2013, dupa publicarea anuntului de participare pe www.e-licitatie.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1421 ori