Pungi maieu personalizate, cel mai rapid mod pentru fidelizarea clientilor

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 11:51
2452 citiri
Pungi maieu personalizate, cel mai rapid mod pentru fidelizarea clientilor

Descopera si tu cum te poti folosi de pungi maieu personalizate, pentru a ajunge in casele miilor de consumatori. Afla cum iti poti mentine si atrage clientii, rasplatindu-i indiferent de valoarea achizitiei, cu pungi tip maieu, inscriptionate cu logo-ul business-ului tau.

Brand-ul tau in mainile tuturor

Mai mult decat orice alt gadget personalizat, mai mult decat orice alt mijloc de promovare, cu ajutorul fiecarei pungi maieu inscriptionate, vei reusi sa raspandesti numele firmei tale, alaturi de mesajul pe care intentionezi sa-l faci cunoscut celorlalti. Daruieste-le fiecarui client iar gestul tau, din simplu, va deveni unul cu un potential enorm. Acest lucru echivaleaza cu infinitele posibilitati pe care le ai sa-i insotesti in viata de zi cu zi.

Sacosa sau saculetul din plastic, o data personalizate cu sigla brand-ului ori inscriptionate cu o fraza draguta, reprezentativa afacerii tale, vor fi mai mult decat pungi tip maieu anonime. In functie de capacitate si de rezistenta, pot fi utilizate in repetate randuri, pentru achizitiile zilnice. In acest mod, destinatarii mesajelor "purtate" de pungile maieu personalizate vor creste exponential. Iar brand-ul tau va deveni cunoscut chiar si celor care inca nu au auzit de tine ori de activitatea pe care o desfasori.

Un cost mic pentru tine, un gest mare pentru consumator

Pentru tine, costul fiecarei pungi maieu este doar de cativa banuti. Insa tot pentru tine, fiecare sacosa din plastic personalizata poate deveni un instrument ieftin de marketing, cu ajutorul careia sa-ti promovezi propria afacere. Dar obiectivul tau nu este doar sa te faci cunoscut, ci si sa-ti atragi clientii iar mai apoi sa-i mentii, intr-un cuvant, sa-i fidelizezi.

Cu siguranta stii ca nu valoarea darului conteaza, ci gestul prin care rasplatesti fiecare om bogat sau sarac ce trece pragul locatiei pe care o gestionezi. Iar daca sacosele comune de cumparaturi sunt inlocuite cu pungi maieu personalizate, oricare dintre clienti le va vedea ca pe un suvenir.

Recompensa

Oferirea de pungi maieu personalizate clientilor reprezinta o alegere inspirata nu doar in cazul achizitiilor din magazine. Imagineaza-ti o mare de pungi tip maieu, inscriptionate cu numele brand-ului tau, in mainile a sute, poate mii de oameni prezenti la expozitii sau evenimente pe nisa ta de activitate. Gandeste-te daca mai cunosti o alta modalitate mai competitiva decat aceasta prin care sa-ti promovezi business-ul.

Toti cei care vor tine in maini pungi maieu personalizate cu logo-ul afacerii tale, fara niciun efort macar, iti vor face cunoscut numele mai departe. Pentru ca ochii tuturor celor din imprejurimi, involuntar, vor cadea pe imaginea in culori atractive sau pe mesajul incitant, imprimate pe saculetele din plastic.

Oferta concreta de pungi maieu personalizate

Producatorul de pungi maieu Total Gama Prod nu mai este de mult un novice in randul companiilor de genul. Cei interesati de fidelizarea consumatorilor cu ajutorul unor pungi maieu personalizate si complet originale, pot alege de pe website-ul www.pungi-maieu.ro, modelele ce se potrivesc cel mai bine cu specificul afacerii:

  • Pungi maieu simple, atat pentru magazinele alimentare, cat si pentru cele farmaceutice sau de imbracaminte;
  • Pungi maieu personalizate, pentru mai multa originalitate si pentru atragerea clientilor;
  • Pungi pe rola, de folosit in raionul de fructe si legume al marilor magazine sau al abc-urilor de cartier;
  • Pungi tip maieu biodegradabile, personalizate sau nu, pentru toti cei care vor sa dea o mana de ajutor mediului inconjurator.
  • Pentru cine este in cautarea unor instrumente ieftine, dar in acelasi timp eficace de fidelizare a clientilor, solutiile oferite de principalul producator autohton de pungi maieu Total Gama Prod, sunt pe cat de simple, pe atat de complexe si de versatile.

    Sursa: comunicatedepresa.ro

    Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
    Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
    Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
    Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
    Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
    Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
    #pungi maieu personalizate, #pungi maieu, #comanda pungi maieu , #Stiri Companii