Provocarile unui sector in miscare: Curieratul

Marti, 24 Martie 2015, ora 14:52
1748 citiri
Provocarile unui sector in miscare: Curieratul
foto: govnet.ro

Forumul Roman de Curierat si Servicii Postale, singurul eveniment dedicat exclusiv sectorului de curierat si servicii postale din Romania, revine cu a doua editie care va avea loc vineri, 27 martie 2015, la Hotel InterContinental Bucuresti.

Conferinta va aduce in prim plan aspectele ce ar putea face domeniul sa functioneze mai bine, precum si provocarile unuia dintre cele mai dinamice sectoare de business din Romania, ce inregistreaza cresteri anuale de peste 20% pe fondul dezvoltarii accelerate a comertului online.

Forumul Roman de Curierat si Servicii Postale este conceput ca o platforma interactiva de prezentari si discutii libere intre reprezentanti la cel mai inalt nivel ai companiilor de curierat si servicii postale prezente pe piata din Romania, ai celor mai importanti clienti, furnizori de servicii ori tehnologii pentru industrie, ai autoritatilor reglementatoare, precum si ai institutiilor care ofera solutii de finantare.

Astfel, printre temele care vor fi dezbatute se vor regasi aspecte ce tin de eficientizarea fluxului operational, optimizarea timpilor de livrare, solutii pentru a reduce costurile implicate de plata la livrare, tendinte noi in industrie in contextul modificarii comportamentului consumatorului final, dar si oportunitati de a atrage finantare din surse alternative.

Mai multe informatii despre eveniment si agenda Forumului, pe govnet.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#forumul roman Curierat 2015, #forum roman Servicii Postale , #Stiri Companii