Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Forumul Roman de Curierat si Servicii Postale 2015

Provocarile unui sector in miscare: Curieratul

Provocarile unui sector in miscare: Curieratul
Forumul Roman de Curierat si Servicii Postale, singurul eveniment dedicat exclusiv sectorului de curierat si servicii postale din Romania, revine cu a doua editie care va avea loc vineri, 27 martie 2015, la Hotel InterContinental Bucuresti.

Conferinta va aduce in prim plan aspectele ce ar putea face domeniul sa functioneze mai bine, precum si provocarile unuia dintre cele mai dinamice sectoare de business din Romania, ce inregistreaza cresteri anuale de peste 20% pe fondul dezvoltarii accelerate a comertului online.

Forumul Roman de Curierat si Servicii Postale este conceput ca o platforma interactiva de prezentari si discutii libere intre reprezentanti la cel mai inalt nivel ai companiilor de curierat si servicii postale prezente pe piata din Romania, ai celor mai importanti clienti, furnizori de servicii ori tehnologii pentru industrie, ai autoritatilor reglementatoare, precum si ai institutiilor care ofera solutii de finantare.

Astfel, printre temele care vor fi dezbatute se vor regasi aspecte ce tin de eficientizarea fluxului operational, optimizarea timpilor de livrare, solutii pentru a reduce costurile implicate de plata la livrare, tendinte noi in industrie in contextul modificarii comportamentului consumatorului final, dar si oportunitati de a atrage finantare din surse alternative.

Mai multe informatii despre eveniment si agenda Forumului, pe govnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1509 ori