Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Propuneri RCA: Pagubitii ar putea inchiria o masina pe timpul cercetarii dosarului de catre asigurator

Propuneri RCA: Pagubitii ar putea inchiria o masina pe timpul cercetarii dosarului de catre asigurator


Mai multe propuneri de modificare a Normei RCA au fost publicate astazi de catre Asociatia Societatilor de Service Auto Independente, un document in acest sens fiind deja transmis Autoritatii de Supraveghere Financiara. Printre altele, asociatia solicita ca termenul de constatare a daunei sa nu depaseasca 3 zile lucratoare din momentul avizarii acesteia, dar si decontarea inchirierii unui autovehicul pentru pagubitul RCA pe toata durata in care asiguratorul introduce dosarul in cercetari, operatiune ce dureaza aproximativ 3 luni.

La sfarsitul lunii iulie, Autoritatea de Supraveghere Financiara a lansat in dezbatere publica un proiect de modificare a regulilor privind RCA. Printre altele, institutia propune introducerea unei noi informatii in cuprinsul politei, dar, in acelasi timp, si a unei obligatii in plus pentru asiguratori.

Citeste mai multe despre Propuneri RCA: Pagubitii ar putea inchiria o masina pe toata durata in care asiguratorul introduce dosarul in cercetari, iar costurile vor fi decontate pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 983 ori
Citeste mai multe despreasigurare RCA