Program pentru sustinerea antreprenorilor cu tehnologii inovative, pe piata internationala

Marti, 03 Iunie 2014, ora 15:40
2115 citiri
Program pentru sustinerea antreprenorilor cu tehnologii inovative, pe piata internationala

Antreprenorii romani care au dezvoltat o tehnologie inovativa, fie ca este vorba despre energie, bio-tehnologii, agricultura, ICT sau orice alt domeniu tehnologic, pot aplica la Programul de Asistenta in Comercializarea Inovarii din Romania (RICAP).

RICAP este un program care sustine antreprenorii romani cu tehnologii inovative sa ajunga pe piata internationala cu produsele lor.

Pe toata durata programului, participantii selectati vor avea acces la vasta retea internationala adusa de partenerul amercian, Larta Institute, vor beneficia de oportunitati de conectare cu posibili parteneri strategici, de un program mentorat personalizat cu specialisti din SUA si Romania si vor dezvolta instrumente in vederea comercializarii.

Aplicatiile se fac online, in perioada 3 iunie - 15 iulie 2014, direct pe site-ul programului: www.ricap.ro.

"Dupa prima editie a programului RICAP, avem confirmarea existentei unui ecosistem emergent de inovare in Romania. In aceasta perioada, am avut privilegiul sa lucram alaturi de companiile inovatoare selectate in program si sa construim impreuna perspective trainice pentru internationalizarea acestor oaze de excelenta. Pragmatismul si experienta partenerilor nostri americani de la Larta Institute, cuplate cu intelepciunea unor mentori locali de exceptie, au dus deja la stabilirea unor contacte strategice care vor pune umarul la propulsarea inovarii romanesti in prim planul tranzactiilor la nivel international." - Dragos Pislaru, director de program RICAP si manager general GEA Strategy& Consulting.

Antreprenorii pot aplica online prin completarea unui scurt formular, care cuprinde informatii de baza despre profilul organizatiei, echipa de management, tehnologia si piata in care activeaza, nevoile consumatorului si obiectivele de comercializare.

Dupa un proces de evaluare, 15 antreprenori cu tehnologii inovative vor fi selectati pentru a participa in program incepand cu luna septembrie.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#program RICAP, #antreprenori romani, #tehnologie inovativa antreprenori , #Stiri Companii