Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Procedura interna prin care firmele pot asigura elementele facturii electronice

Procedura interna prin care firmele pot asigura elementele facturii electronice


Firmele pot alege, in functie de activitatea lor si de volumul tranzactiilor, metodele prin care pot garanta elementele cheie ale facturii electronice, adica autenticitatea originii, integritatea continutului si lizibilitatea acesteia.

Una dintre metode este controlul de gestiune care poate fi reglementat printr-o procedura interna pe care societatile o pot dezvolta.

Pana la data 1 ianuarie 2013, pentru a emite facturi prin mijloace electronice, persoanele impozabile aveau obligatia de a garanta autenticitatea sursei si integritatea continutului facturii prin mijloace precum semnatura electronica, schimb de date EDI sau alte metode de garantare, a declarat pentru AvocatNet.ro Mihaela Mitroi, Partner PricewaterhouseCoopers (PwC).

Citeste mai multe despre Ce presupune procedura interna prin care firmele pot asigura elementele facturii electronice pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1496 ori