Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primul eveniment dedicat reurselor umane in segmentul serviciilor externalizate din Romania

Primul eveniment dedicat reurselor umane in segmentul serviciilor externalizate din Romania

HR in Shared Services & Outsourcing Forum 2015, primul eveniment dedicat exclusiv specialistilor de resurse umane din domeniul serviciilor profesionale de externalizare din Romania, se va desfasura pe 28 octombrie, 2015, la Hotel InterContinental Bucuresti, sala Ronda.

Serviciile externalizate in Romania se confrunta cu o mare provocare in zilele noastre: identificarea resurselor umane adecvate.

In ultima perioada, acest segment a cunoscut o crestere anuala de 2 cifre iar resursele umane sunt un factor cheie in operatiunile de mentinere a costurilor in aceasta industrie.

Astfel, cu atat mai mult, liderii din industrie se preocupa sa gaseasca noi modalitati de capitalizare a resurselor care sa demonstreze un ROI asumat si adecvat si care sa genereze beneficii suplimentare, cum ar fi cresterea organizationala, eficienta, performanta si satisfactia clientului.

HR in Shared Services & Outsourcing Forum 2015 reuneste investitori in serviciile pentru afaceri, precum SSC, ITO, BPO, personalitati academice si reprezentanti ai autoritatilor, intr-un prim demers de a discuta si a descoperi noi instrumente, strategii si solutii pentru dezvoltarea, implementarea si optimizarea resurselor umane in domeniul externalizarii serviciilor.

Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul

  • Dezvoltarea de parteneriate intre companii si institutii academice, cu accent pe colaborari in activitatile de afaceri
  • Prioritizarea bugetelor si a obiectivelor de afaceri in resursele umane
  • Modele de livrare a serviciilor HRSS, analiza predictiva, comunicare organizationala si personal
  • Utilizarea noilor tehnologii, actuale si emergente, aplicatii mobile destinate specialistilor de resurselor umane
  • Optimizarea proceselor de planificare in resursele umane, implementarile tehnologice si parteneriatele academice
  • Indicatori de performanta in HR, valoarea resurselor umane
  • Noi strategii de identificare, dezvoltare si pastrare a talentului in cadrul organizatiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1401 ori