Seful firmei de audit KPMG a demisionat dupa ce a spus angajatilor intr-o sedinta sa nu se mai planga din cauza pandemiei

Sambata, 13 Februarie 2021, ora 07:53
769 citiri
Seful firmei de audit KPMG a demisionat dupa ce a spus angajatilor intr-o sedinta sa nu se mai planga din cauza pandemiei
Bill Michael dupa sedinta in care a transmis staff-ului sau sa nu se mai planga de pandemie FOTO Captura The Guardian

Le-a spus angajatilor sa nu se mai planga din cauza pandemiei si ca "nu exista prejudecata inconstienta", apoi si-a dat demisia. Este vorba despre presedintele din Marea Britanie al firmei de audit KPMG, Bill Michael, transmite CNN.

Intr-o inregistrare video a sedintei, publicata de Daily Mail, Bill Michael poate fi vazut spunand angajatilor ca "se afla intr-un sector foarte norocos" si ca "nu puteti juca rolul de victima daca nu sunteti bolnavi si sper ca nu sunteti bolnavi...Si daca nu sunteti, preluati controlul asdupra vietii voastre, nu stati si va vaitati".

OMS, despre originea virusului: "Toate ipotezele raman deschise"

Acesta a mai spus ca in opinia lui "nu exista prejudecata inconstienta" si ca acest concept "este o totala si completa porcarie", un termen cenzurat de Daily Mail dar care a fost relatat de mare parte din presa britanica.

Un purtator de cuvant al KPMG a declarat ca nu poate confirma cuvintele folosite de Michael, dar a confirmat pentru CNN ca inregistratea publicata de Daily Mail este de la reuniunea de luni de la primarie.

Purtatorul de cuvant a spus ca Michael a fost intrebat la intalnire despre unele dintre reflectiile sale personale fata de o gama larga de subiecte, inclusiv despre viata in carantina.

Lista tarilor cu risc ridicat a fost din nou actualizata de CNSU, vineri. Croatia iese din zona galbena

"Regret cu adevarat ca vorbele mele i-au ranit pe colegii mei si pentru impactul avut asupra lor de evenimentele din aceasta saptamana. In acest context, consider ca nu mai pot sa pastrez aceasta functie si am decis sa plec din companie", a afirmat Michael intr-un comunicat publicat vineri preluat de presa din Marea Britanie.

Bina Mehta, membru in consiliul de administratie, va deveni presedinte in exercitiu, iar Mary O'Connor, director pentru clienti si piete, va asigura responsabilitatile executive curente.

KPMG a anuntat ca va lansa procesul de selectare a unui nou lider la momentul potrivit.

Guvernul britanic a anuntat miercuri, 27 ianuarie, ca impune o carantina in unitati hoteliere special destinate rezidentilor britanici care revin in Regatul Unit din 22 de tari considerate cu risc mare Covid-19, precum Africa de Sud, Portugalia si tari din America de Sud.

Sosirile din aceste tari sunt deja interzise persoanelor care nu sunt rezidente in Marea Britanie.

Mai puteti citi:

Val de ironii la adresa senatoarei Sosoaca dupa ce a crezut ca Donald Trump ii regreta excluderea din AUR: "Thank y ...citeste mai departe despre "Seful firmei de audit KPMG a demisionat dupa ce a spus angajatilor intr-o sedinta sa nu se mai planga din cauza pandemiei" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#pandemie, #angajati, #Bill Michael, #firma de audit KPMG , #Stiri Companii