Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Preluarea Chevron Romania, in atentia Consiliului Concurentei

Preluarea Chevron Romania, in atentia Consiliului Concurentei


Consiliul Concurentei analizeaza concentrarea economica ce va aparea in urma dobandirii controlului unic direct asupra Chevron Romania SRL de catre Prista Oil Holding.

Autoritatea de concurenta va evalua aceasta operatiune din punct de vedere al compatibilitatii cu un mediu concurential normal, in conformitate Legea concurentei (nr. 21/1996) si cu Regulamentul privind concentrarile economice, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Prista Oil Holding EAD si sucursalele/filialele sale desfasoara activitati in urmatoarele domenii: productia si comercializarea de lubrifianti auto si industriali, lichide de intretinere auto (e.g. antigel, lichid parbriz, adblue), lubrifianti pentru nave si aeronave, comercializarea bateriilor de acumulatori.

In prezent, Prista Oil Holding EAD desfasoara activitati in Romania, in principal, prin intermediul filialei sale Prista Oil Romania SA.

Chevron Romania SRL desfasoara activitati in domeniul comercializarii si distribuirii de lubrifianti auto, lubrifianti industriali si lichide de intretinere auto.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1781 ori