Povestile copiilor care fac incredibil de multi bani la varste fragede

Joi, 01 Iunie 2017, ora 12:46
1128 citiri
Povestile copiilor care fac incredibil de multi bani la varste fragede
Foto: Arhiva Pixabay

1 Iunie este Ziua Copilului, ocazia cu care ne sarbatorim micutii ce sunt apropiati de inima noastra, dar este si un moment sa ne amintim ca spiritul jovial si curios se afla in fiecare dintre noi.

Unii copii reusesc sa devina o sursa de inspiratie si admiratie si pentru ca au dat lovitura in antreprenoriat inca de la varste fragede.

Ziare.com prezinta povestea catorva dintre copiii care si-au intemeiat afaceri sau fac bani din clipuri postate pe retelele sociale ori isi dedica anii inocentei unor cauze nobile.

Canal YouTube de 1 milion de dolari pe luna

Ryan este un copil obisnuit de 5 ani. La prima vedere. Ii place sa se joace cu masinute de jucarie, sa mearga cu tricicleta si sa se dea pe tobogane. Mamei sa, ca multe altele, ii place sa filmeze si sa fotografieze toate momentele din viata celui mic - si sa le posteze pe retelele sociale.

Insa ceea ce e diferit la Ryan este ca aceste mici intamplari zilnice - fie ca e vorba de prezentarea unei jucarii noi sau o "excursie" la Cuck E. Cheese - sunt vizualizate de sute de milioane de oameni.

Contul de YouTube al familiei, Ryan ToysReviews, a fost creat in martie 2015. La inceput nu a obtinut multe vizite, dar dupa 4 luni traficul a explodat. Mai mult, succesul fulminant a determinat-o pe mama baiatului sa renunte la jobul pe care il avea, de profesoara de chimie, pentru a se ocupa de canalul de YouTube cu norma intreaga.

Ryan este foarte simpatic si vorbeste in special despre jucariile pe care le primeste si le explica altor copii cum e sa se joace cu ele. Contul e extrem de popular in SUA si e un rival puternic pentru vedete ca Justin Bieber sau outleturi media ca BuzzFeed.

The Verge arata ca filmuletele genereaza venituri de 1 milion de dolari pe luna.

"Este cel mai tanar star de pe YouTube pe care il stim", spune Josh Cohen, analist media si fondator al TubeFilter, asta in conditiile in care Ryan avea trei ani cand s-a lansat canalul.

"E vorba de un succes urias. E o nisa neexploatata indeajuns, tocmai de aceea are priza la public. Nu prea se vorbeste despre astfel de situatii, cu toate ca e un lucru extraordinar", a mai comentat Josh Cohen.

Sa prajiturim

Cory Nieves si-a inceput afacerea pe vremea cand avea doar 6 ani. Potrivit site-ului MrCory'sCookies, el i-a spus mamei sale ca s-a saturat sa mearga cu autobuzul la gradinita si voia sa cumpere o masina. Asa ca a inceput sa vanda ciocolata calda localnicilor din orasul sau natal, Englewood, New Jersey, SUA, iar a ...citeste mai departe despre "Povestile copiilor care fac incredibil de multi bani la varste fragede" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#copii afaceri succes, #afaceri succes tineri , #Stiri Companii