Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Posta Romana are o datorie de 125,6 milioane de lei la bugetul de stat

Posta Romana are o datorie de 125,6 milioane de lei la bugetul de stat


Posta Romana, care anul trecut a inregistrat pierderi de 182,9 milioane lei, are o datorie totala de 125,6 milioane de lei la bugetul de stat, incluzand TVA, alte impozite si taxe, dobanzi si penalitati.

Reprezentantii Postei Romane au declarat ca firma a reusit sa reduca cu 2 milioane de lei datoria, in perioada 31 martie - 30 iunie 2012.

"Actuala echipa de management a Companiei Nationale Posta Romana are ca obiective principale cresterea veniturilor, reducerea cheltuielilor, diminuarea datoriilor mostenite ale companiei si pregatirea acesteia pentru liberalizarea pietei serviciilor postale", au declarat oficialii companiei.

Posta Romana estimeaza profit brut de 2 milioane lei in 2012

Posta Romana a obtinut in primul trimestru un profit net de 15,3 milioane lei, fata de o pierdere de 14,8 milioane lei in perioada similara din 2011, pe fondul reducerii cheltuielilor, in principal a celor cu prestatii externe.

Cifra de afaceri a companiei Posta Romana a scazut cu 5% in primele trei luni, la 312,86 milioane lei, mai ales din cauza scaderii numarului de prestatii, in principal ca efect al scaderii puterii de cumparare a populatiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1954 ori