Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Planurile Certinvest, dupa incheierea procesului de restructurare

Planurile Certinvest, dupa incheierea procesului de restructurare


Compania Certinvest, care are o noua structura de management, aprobata de ASF, va continua extinderea activitatii si are in plan noi achizitii.

"Am pus la punct o structura de management mai flexibila care sa acomodeze toate constrangerile legislative in perspectiva unor achizitii vizate de Certinvest in perioada urmatoare. Astfel, Certinvest va continua procesul de extindere prin oferirea unor produse si servicii financiare complementare", a declarat Eugen Voicu, actionar majoritar Certinvest.

Compania va fi condusa de o echipa de trei directori, formata din Horia Gusta, Daniela Vasile si Radu Buzea. De asemenea, in noua formula de organizare operatiunile vor fi gestionate de un Consiliu de Administratie care va fi format din Horia Gusta, Adrian Stanciu si Dragos Cabat.

In cei 20 de ani de activitate, Certinvest a inovat constant si a propus noi solutii pentru dezvoltarea pietei, in beneficiul clientilor care cauta formule de finantare sau de eficientizare a investitiilor.

Certinvest detine un portofoliu diversificat de produse financiare

In prezent, Certinvest detine un portofoliu diversificat de produse financiare. Dintre premierele lansate de companie pe piata din Romania se pot nominaliza fondul Certinvest Properties RO, primul fond imobiliar, Certinvest Obligatiuni, primul fond de obligatiuni sau Certinvest Tezaur - primul fond fara comisioane de subscriere sau rascumparare de pe piata romaneasca.

Fondul de Investitii Certinvest Arta Romaneasca ramane in continuare singurul fond de investitii in arta din Romania, creat pentru a valorifica operele de arta romanesti si de a oferi investitorilor acces la o piata cu un puternic potential de apreciere.

Certinvest este cea mai mare companie romaneasca independenta din domeniul administrarii investitiilor si cea mai activa in generarea de noi instrumente, produse si solutii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1163 ori