Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pitesti, urmatoarea oprire oprire pe traseul caravanei "IMM ReStart - Descopera-ti potentialul"

Pitesti, urmatoarea oprire oprire pe traseul caravanei "IMM ReStart - Descopera-ti potentialul"

Antreprenorii din Pitesti si localitatile invecinate vor participa joi, 28 mai, la evenimentul "IMM ReStart - Descopera-ti potentialul", care se va desfasura incepand cu ora 8:30 la Hotel Ramada.

Formatul evenimentului - care include sesiuni de prezentare in plen, un workshop interactiv si intalniri private pentru consultanta personalizata gratuita in sase domenii diferite - ofera participantilor un cadru propice pentru a descoperi si folosi in propriul beneficiu oportunitati si instrumentele de dezvoltare personala si a afacerii.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor IMM - antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vanzari, IT sau achizitii - care sunt invitati sa isi programeze participarea inregistrandu-se gratuit pe pagina oficiala. Tot aici, participantii se pot programa pentru una sau mai multe dintre cele sase sesiuni de intalniri private gratuite, care vor fi oferite de reprezentantii EY Romania (pe teme de fiscalitate), Telekom (solutii pentru optimizarea costurilor), REI Finance Advisors (fonduri disponibile pentru afaceri), Kompass Romania (instrumente de direct marketing, generare de leaduri), BSA | The Software Alliance (gestionarea corecta a software-ului) si BCR Pensii (motivarea si retentia angajatilor).

In plenul conferintei, subiectele care vor fi supuse dezbaterii pe parcursul celor doua sesiuni, acopera o plaja larga de preocupari cu care se confrunta antreprenorii: noile reglementari fiscale si legislative din 2015 (EY Romania), solutii pentru motivarea si retentia angajatilor (BCR Pensii), asigurarea afacerii si managementul riscului (Allianz-Tiriac Asigurari), insolventa si asigurarea de credit comercial (Coface) si, nu in ultimul rand, psihologia vanzarilor pentru a genera schimbari in comportamentul consumatorului (EY Romania). Tehnologia, si modul in care aceasta influenteaza dezvoltarea companiilor in era hiperconectivitatii este tema centrala a sesiunii interactive de workshop, prezentarile abordand subiecte privind solutiile fixe si mobile (Telekom Romania), aspecte legislative legate de utilizarea software-ului (BSA | The Software Alliance), solutiile cloud (Microsoft Romania) si direct marketing (Kompass Romania). Ca in toate editiile "IMM ReStart", finantarea afacerii si sursele de fonduri disponibile antreprenorilor este dezbatuta si la Pitesti, prin prezentarea sustinuta de reprezentantii REI Finance Advisors, pe tema fondurile europene disponibile si a formalitatilor de accesare.

Proiectul va continua in 2015 cu evenimente organizate la Iasi (9 iunie 2015), Targu Mures (17 septembrie 2015), Galati (15 octombrie 2015) si Oradea (19 noiembrie 2015). Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1264 ori