Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pietele estice cresc productia de centrale termice Baxi

Pietele estice cresc productia de centrale termice Baxi

Baxi Group a inregistrat o productie de 550.000 centrale termice murale in 2006. Cresterea productiei cu aproximativ 15% s-a inregistrat la Baxi SpA Italia, cea mai mare fabrica de centrale termice murale din Europa, ca urmare a dezvoltarii pietelor din Rusia si Turcia, dar si a flexibilizarii productiei pentru zone precum Romania, potrivit unui comunicat din partea companiei.


Volumul de centrale termice murale produse la Baxi SpA a depasit pragul de 480.000 unitati, aferent anului 2005, ajungand, la sfarsitul lui 2006, la valoarea de 550.000 unitati. Majorarea productiei s-a realizat in contextul unei cresteri sustinute a pietelor din Rusia si din Turcia. De asemenea, volumul de centrale termice atins se datoreaza si deciziei de a produce diferentiat si de a distribui produse si marci ale Grupului adecvate pentru piata romaneasca, sub marcile consacrate autohton de catre Baxi Romania, respectiv Baxi, Westen si Roca.

"Romania continua sa fie o piata strategica pentru Baxi Group, in contextul dimensiunii si al dezvoltarii domeniului constructiilor. Baxi Romania urmareste sa isi dezvolte portofoliul de produse, pentru a valorifica evolutiile pe segmentele de constructii noi si pentru a raspunde nevoilor de confort ale romanilor din cele peste 1.700.000 de apartamente inca bransate la sistemele centralizate de termoficare ineficiente si costisitoare", a declarat Sever Scarlat, Director General Baxi Romania.

In Romania, marcile Grupului - BAXI, WESTEN si ROCA- sunt comercializate de catre Baxi Romania. Compania ofera clientilor beneficiul "8 ani garantie" pentru toate produsele din gama centralelor murale BAXI, perioada ce reprezinta durata medie de viata a unei centrale termice.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1103 ori