Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Panasonic Romania vizeaza 30% din piata de plasme in 2007

Panasonic Romania vizeaza 30% din piata de plasme in 2007

Panasonic Romania estimeaza pentru acest an o cota de peste 30 la suta din piata autohtona de plasme. Totodata, compania preconizeaza ca va avea in 2007 o cifra totala de afaceri de 50 milioane euro.

Panasonic Romania se asteapta sa vanda intre 150.000 si 180.000 de plasme si LCD-uri pana la sfarsitul anului.

Reprezentantii Panasonic au declarat ca se vor concentra pe promovarea produselor care au avut o pondere importanta in realizarea cifrei de afaceri, cum ar fi plasme, LCD-uri si camere video.

Pe segmentul produselor pentru afaceri, cele mai vandute au fost faxurile, centralele telefonice si telefoanele Dect. Pe segmentul produselor pentru consumatori, televizoarele cu plasma si LCD au reprezentat aproximativ jumatate din venituri, restul apartinand camerelor foto, camerelor video digitale si sistemelor home cinema.

Cifra de afaceri a Panasonic Romania pentru anul financiar incheiat la 31 martie a depasit estimarile si a ajuns la peste 46 de milioane de euro. Reprezentantii companiei estimeaza ca cifra de afaceri in anul financiar 2007 - 2008 va creste, pe fondul cererii crescute de echipamente electronice, in special a televizoarelor cu plasma si LCD.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 946 ori